Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,87 Ft
Euró
387,67 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
60,998 $

Orbán Viktor fontos bejelentést tett az idős emberek érdekében

Megszületett az újabb döntés a kormány részéről, amire már egy ideje számítani lehetett, így visszatér az a vásárlási sáv, melyet korábban tapasztalhattunk.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Megszületett az újabb döntés a kormány részéről, amire már egy ideje számítani lehetett, így visszatér az a vásárlási sáv, melyet korábban tapasztalhattunk.

Ennek értelmében ismét van egy olyan vásárlási sáv, amin belül csak az idősek lehetnek a boltokban. Fontos meggyezni, hogy ennek alapján később is vásárolhatnak, de van egy olyan sáv, ami kizárólag őket védi. Soron kívül Orbán Viktor halat fogott (videó)

„Ez egy kormányrendelet, amelyet az Idősügyi Tanács mai ülését követően adtunk ki. Azt a célt szolgálja, hogy az idősek hétfőtől péntekig 9 és 11 óra között védett sávban vásárolhatnak, vagyis, ebben az időszakban csak ők lehetnek a boltban.”

Orbán Viktor videóban jelentkezett az operatív törzs hétfői gyűlését követően

„Hétvégén szombat és vasárnap 8 és 10 óra között érvényes ugyanez. A pontosság kedvéért! Az idősek bármikor vásárolhatnak, de van egy védett idősáv 9 és 11 óra között, illetve 8 és 10 óra között, amikor csak ők tartózkodhatnak a boltokban.”

„Világosan látszik a járvány statisztikáiból, hogy a legveszélyeztetettebb korosztály továbbra is a szüleink, és a nagyszüleink korosztálya. Őket kell elsősorban védenünk, ez a rendelkezés őket védi. Vigyázzunk rájuk, vigyázzunk egymásra!”

Magyar Péter szerint a legnagyobb fiával „nem állnak egy politikai táborban”

Ettől függetlenül azt gondolja, pár év múlva megtalálhatják a közös hangot a fiával, illetve neki is elmondta, hogy mindent, amit most a politikában tesz, azt érte is teszi.

Kifütyülték Mbappét a PSG szurkolói az utolsó párizsi meccsén (videó)

Már a mérkőzés előtt is voltak negatív visszhangok Mbappé távozása miatt, és páran úgy gondolták, ha kifütyülik a világsztárt.

Ismét kitört egy nagy vulkán Indonéziában (videó)

Hétfőn újra kitört az indonéziai Ibu, mely egy aktív vulkán, és időről időre problémákat okoz a lakosok számára.