Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,205 $

Terrortámadás: 23 rakéta csapódott be Kabulban, 8 civil meghalt (videó)

Egy újabb súlyosabb támadás érte az afgán fővárost, ahol a legutóbbi támadásban 8 civil vesztette életét. A tálibok tagadják, hogy részt vettek volna az akcióban.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Egy újabb súlyosabb támadás érte az afgán fővárost, ahol a legutóbbi merényletben 8 civil vesztette életét. A tálibok tagadják, hogy részt vettek volna az akcióban.

Az Al Jazeera beszámolója szerint 23 rakéta csapódott be Kabulban, és már 8 halálos áldozatról tudni, akik civilek voltak. Emellett több tucat sérült is van, de a tálibok egyelőre tagadják, hogy bármilyen közük is lenne ehhez. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

Egy erősen megerősített Zöld Zónát ért támadás, ahol több nagykövetség és nemzetközi cég is található az afgán fővároson belül. A rakéták szombaton érték el a várost. Eddig közel 10 polgári áldozatról tudni.

A belügyminisztérium tájékoztatása szerint a terroristák egy kis teherautóra szerelték fel a rakétákat, és onnan indították el azokat. A nyomozás már zajlik a háttérben, többek között amiatt is, hogy az autó hogyan kerülhetett észrevétlenül a város szívébe.

Eddig legkevesebb 8 halálos áldozata és 31 sérültje van a támadásnak. A közösségi médiában napvilágot látott felvételek szerint több autó is nagyobb kárt szenvedett, valamint az egyik épület oldalán egy lyukat rögzítettek.

Egyik pillanatról a másikra nagy lett a káosz, megszólaltak a szirénák. A belügyminisztérium elárulta, hogy szombaton két tapaszos bombával is gyilkolni akartak. A támadásban egy rendőrautó szintén érintett volt. Az egyik rendőr meghalt a terroristák miatt, míg másik hármat megsebesítettek.

Az alább található videóban jól hallani a kilőtt rakétákat

Újabb áldozatok és részletek a könyörtelen egyetemi mészárlást követően KabulbanFontos 

Csak az elmúlt fél évben a tálibok 53 öngyilkos merényletet és 1 250 robbantást hajtottak végre. Az akciók során 1 210 civil halt meg, míg a sérültek száma elérte a 2 500-at. A hónap elején a híres kabuli egyetemen tartottak véres leszámolást, ami legkevesebb 35 ember életébe került. Főként hallgatók voltak az áldozatok.

Kiderült, melyik cukorhelyettesítő pörgeti fel leginkább az agyunkat

Pontosabban egyelőre még csak az egerek agyában látták ezeket a változásokat, de hamarosan embereknél is bizonyítást nyerhet a teória.

Jön a Real Madrid nagy meccse, nagyon közel a bajnoki cím

Hazai pályán több mint kötelező lesz hoznia a Cadiz elleni meccset a Real Madrid, amivel rendkívül közel kerülhet a bajnoki címhez.