Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,272 $

Majka válasza arra, hogy be fogja adatni magának a vakcinát, vagy sem

A magyar rapper elég egyértelmű választ adott arra a kérdésre, hogy be fogja-e adatni magának a koronavírus-vakcinát, vagy sem.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A magyar rapper elég egyértelmű választ adott arra a kérdésre, hogy be fogja-e adatni magának a koronavírus-vakcinát, vagy sem.

Sok millió ember vár a vakcinára, amik szép lassan úton lehetnek. Egyre több olyan hír lát napvilágot, hogy egyes vakcinák hatékonysága már 90% fölött van. Ez igazán jó hír, ugyanakkor rengeteg a kérdés a vakcinák körül. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Magyarországon is sokan vannak, akik szeretnék beadatni maguknak a vakcinát. A kormány egyértelművé tette, hogy a Magyarországon beadásra kerülő oltások nem lesznek kötelezőek, és a polgárok saját maguk választhatják ki, hogy melyik vakcinát adatják be maguknak.

Nemrég befutott az első orosz vakcinaminta Magyarországra, ami egy kisebb mérföldkő a koronavírus idején. Ez egy újabb nagyon fontos lépés afelé, hogy megkezdődhessenek az oltások, később széles körben is.

Vizsgálatot indítottak a szibériai „Csontok útja” kapcsán

Majka, aki már egy ideje koronavírus-beteg, és a legutóbbi tesztje is pozitív lett, a YouTube videójában röviden tisztázta, hogy ő biztosan be fogja adatni magának a vakcinát, de nem az oroszt. Ugyanakkor arra nem adott részletes választ, hogy miért mondana nemet például a Sputnik V-re.

„Te beoltatod magad?” – szólt a kérdés. „Be! Azonnal. Nem az orosszal, lehet, hogy majd a Pfizerral… de be, biztos vagyok benne.”

Harris kampánya belehúzott a költekezésbe, Trumpék eltörpülnek mellettük

Kamala Harris kampánya rengeteg pénzt költ, Donald Trump-hoz képest is.