Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,11 Ft
Euró
392,83 Ft
Font
458,63 Ft
Bitcoin
63,754 $

Nevetségesen parádés gólt lőtt a Juventus sztárja az edzésen (videó)

A Seria A egyik legjobb játékosáról van szó, aki korábban a Real Madridban is szerepel, most pedig a Juventus húzóembere, aki parádés gólokat lő, még az edzéseken

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A Seria A egyik legjobb játékosáról van szó, aki korábban a Real Madridban is szerepelt, most pedig a Juventus húzóembere, és parádés gólokat lő, még az edzéseken.

Álvaro Morata korábban sok szempontból egy lesajnált játékos volt, de úgy tűnik, hogy a Juventusnál megtalálta az igazi helyét. A világsztár támadó még mindig csak 28 esztendős, így mondhatni most lehet élete legjobb formájába. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Ez látszik is rajta, mert kiválóan teljesít, sorra rúgja a szebbnél szebb gólokat. A Real Madridnál is termelt, de egy idő után a környezet nemigazán feküdt neki, és végül megváltak tőle. 2008 és 2017 között futballozott Madridban.

A csavar az a történetben, hogy 2014 és 2016 között volt egy kis kitérője a Juventusnál, majd a madridiak visszavásárolták. Ezzel nem ért véget a fordulatok sora. Később a Chelsea és az Atletico Madrid játékosa volt, mielőtt kölcsönben visszatért volna a Juvéhoz.

A spanyol válogatott a nemzeti 11 edzésein is felhívja magára a figyelmet, mint azt láthatjátok is a fenti videóban. Komoly gólokat gúrít, és a sarkazós találata már-már nevetségesen parádésnak mondható, háttal a kapunak.