Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,83 Ft
Euró
387,75 Ft
Font
450,43 Ft
Bitcoin
62,988 $

Meghatóan őszinte sorokkal árult el titkokat Görög Zita

Példaértékű, amit Görög Zita csinál, amivel rengeteg nő figyelmét hívhatja fel, mely messze nem utolsó szempont, különösen ezekben a nehezebb időkben.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Példaértékű, amit Görög Zita csinál, amivel rengeteg nő figyelmét hívhatja fel, mely messze nem utolsó szempont, különösen ezekben a nehezebb időkben.

Görög Zita mindig is az egyik legszebb nő volt Magyarországon, aki a modellkedés mellett a színészetben is letette a névjegyét. Egy csodálatos személyiség, akiről a többség azt gondolhatta, hogy mindig is tökéletes élete volt. Soron kívül Röpködtek a bírságok a vissza nem vitt ajánlóívek miatt

Ez nem igaz, hiszen minden ember életében vannak nehezebb időszakok, kérdések és problémák. A sztárok sem kivételek, és az utóbbi időben Zita a koronavírus-betegsége alatt kegyetlenül őszinte, fontos sorokat fogalmazott meg.

A közösségi médián keresztül több olyan dologra is felhívta a figyelmet, mely rengeteg nő számára jelenthet példát. Legutóbb is így tett, és a szépségről beszélt, elárulván olyan részleteket, amikről eddig nemigazán tudhattunk.

„Miért nem használom a retust minden alkalommal , mindennap? Pedig tudom kezelni, tudom mi áll jól és azt is mi tetszik a többségnek. Ezt a fotót már posztoltam 1x. Csaltam. Mert a fáradtságot nem elsminkeltem, hanem felhasználtam az egyik kálám árnyékát.”

Majka arra kelt reggel, hogy csupa vér a maszkja és az ágya – szerencsére nincs nagy gond

„De csodaszép, festményszerű képeket is szerkeszthetnék, ha nem szeretném magam, vagy ha művész lennék. Egyik sem igaz. Így marad a valóság. Engem egész fiatalkori modell éveim alatt is nyomasztott az illúzió. Persze imádtam a gyönyörű fotókat, de a tudat, hogy mindig még szebbé és még szebbé varázsolnak, zavart.”

„Mások és magam miatt. Elvette az önbizalmam. Sosem éreztem a szépségem elégnek. Elnyomta a belső értékeim. Mások és magam előtt is. Elfelejtettem befelé figyelni. Elhittem, hogy ha a világnak nem fontos, akkor nem kell fejlődnöm. Nem váltam felszínessé, csak nem találtam a helyem a szakmában. Leblokkoltam pár évre.”

„Ez nyilván kihatott a magánéletemre is, de az egy másik bejegyzés lesz. Egy adottsággal karriert építeni, nem olyan felemelő, mint tudással. Számomra. Különbözőek vagyunk. Később jöttem rá ,sok-sok év önostorozás és komplexusokban elveszettség után, hogy kitartás, fegyelmezettség, humor és alázat nélkül semmire nem mentem volna.” – írta Zita, akinek a teljes bejegyzését fentebb olvashatjátok, hozzátéve, hogy voltak idők, amikor szégyenkezett a külseje miatt, és manapság jobban érzi magát, mint fiatalon.

Karácsonyék tényleg száműznék a 10 évnél idősebb autókat Budapestről? Megjött a válasz

Egyenesen a Budapesti Klíma Ügynökség vezetőjétől jött válasz arra, amit Szentkirályi Alexandra állított Karácsony Gergelyék kapcsán.