Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Kiss Ramóna elképesztően szép és formás lábakat villantott

A magyar sztár is ad a részletekre, és most egy olyan szögből is megnézhettük őt, ahogyan eddig talán sosem, legalábbis a Dancing with the Starsban biztosan nem.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A magyar sztár is ad a részletekre, és most egy olyan szögből is megnézhettük őt, ahogyan eddig talán sosem, legalábbis a Dancing with the Starsban biztosan nem.

Kiss Ramóna újra teljesen boldog lehet, miután élete párja meggyógyult, már nem kell karanténban lennie a koronavírus-betegsége miatt. Nehéz napok, hetek állnak mögöttük, de immáron együtt lehetnek. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Az elmúlt hétvégén is volt Dancing with the Stars, ami több fordulatot is hozott. Istenes László esett ki, aki kissé dühös is volt a zsűrire. Az eddigi legjobb produkcióját adta elő a partnernével, mégis mennie kellett.

Nem ez volt az egyetlen meglepetés, miután Osvárt Andrea is nagyon közel állt ahhoz, hogy kiessen, noha nemrég még maximális pontot kapott. Láthatóan furcsállta is a dolgot, és izgult, mert benne volt a pakliban, hogy számára véget ér a verseny.

Kiss Ramóna egy nagyon különleges ruhát kapott, igazi dívaként jelent meg

Rami ezúttal nem a páholyból figyelte az eseményeket, mert Stohl András készítette az interjúkat a táncosokkal. A szerepcsere szintén jól sikerült, akárcsak a műsorvezetőnő ruhaválasztása. Az egyik legszexibb részletre azonban csak most derült fény.

Holdampf Linda megmutatta nekünk Rami igazán formás és szexi lábait. A műsor ideje alatt erre a részletre nem derülhetett fény, de hála a közösségi médiának, újabb és újabb extrákat kaphatunk a sztárokról.

„Na ki indul ilyen formás, dögös lábakon neki az új hétnek? Kiss Ramóna te tuti, hogy köztük vagy! Jaj de szerettem ezt a szombati adást! Mindenki táncolt! És nem is akárhogy! Szívből, odaadással! Nagyon izgalmas és jó feladat hétről hétre megálmodni a kollégákkal közösen azokat a szetteket, amiket a szereplők, műsorvezetők, zsűritagok viselnek. Hétfő van, gyorsan itt lesz megint a szombat, úgyhogy már szaladok is! Legyetek elfogadással, türelemmel, szeretettel önmagatok és egymás iránt is! Jó munkát mindenkinek!”