Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,79 Ft
Euró
396,39 Ft
Font
468,66 Ft
Bitcoin
65,504 $

Rossz hírek érkeztek a magyar szennyvíz-vizsgálatok után, nőtt a vírus örökítőanyagának mennyisége

Erről Müller Cecília, országos tisztifőorvos számolt be az operatív törzs pénteki sajtóeseményén, kitérve arra is, hogy miért fontos ez.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Erről Müller Cecília, országos tisztifőorvos számolt be az operatív törzs pénteki sajtóeseményén, kitérve arra is, hogy miért fontos ez.

Nem jó hírek láttak napvilágot a szennyvizet érintő vizsgálatok végén, amiről az operatív törzs legutóbbi sajtóeseményén számoltak be. Számos helyen az országban emelkedik a koronavírus örökítőanyagának a detektálása és annak koncentrációja. Soron kívül Nagyon fontos üzenetet kapott Izrael a magyar kormánytól

A 45. héten Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Salgótarjánban, Székesfehérváron és Szolnokon is emelkedett ez az érték, a vírus örökítőanyagának mennyisége, ami messze nem tartozik a jó hírek közé.

Ez azt az üzenetet hordozza magában, hogy még 4-8 nap múlva is számítanunk kell ilyen, vagy ennél több pozitív személy előfordulására, illetve annak megjelenésére, amit nagy valószínűség szerint látni is fogunk a fertőzöttek számában.

Ez lehet a kulcs a magyar egészségügy tehermentesítésében

A tünetes és a tünetmentes fertőzött személyek száma az egész egész területén jelen van, így ennek megfelelően kell cselekednünk, kezelni a helyzetet.