Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,97 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
468,71 Ft
Bitcoin
63,030 $

Hollywoodi sztárként lépett színpadra Gabriela Spanic

Gabriele Spanic ismét megmutatta, hogy a kor nem számít, a nála 20-25 évvel fiatalabb nőkkel is fel tudja venni a versenyt, külsőben is.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Gabriele Spanic ismét megmutatta, hogy a kor nem számít, a nála 20-25 évvel fiatalabb nőkkel is fel tudja venni a versenyt, külsőben is.

Vannak férfiak, akik javarészt számokban mérik a nőket. Méretek, évszámok… Túlságosan is a számok világát éljük, nagyon nagy hangsúlyt fektetünk ezekre a dolgokra, amik nincsenek jó hatással az emberi kapcsolatokra. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Nyilvánvalóan mindig van kivétel, de egyre kevesebb, így az igazi emberi értékek is kezdenek megkopni, elveszítik azon fontosságukat, amik igazán számítanak. Az idősebb generációban ez még mindig megvan.

Sáfrány Emese szimplán kiköpte Rácz Jenő ételét

A sztárok között is jól látni a differenciákat, amik néhol egészen elképesztően nagyok. Gabriela Spanic, a Dancing with the Stars legnagyobb sztárja ennek ellenére egy teljesen normális nő, igazi értékekkel.

Példamutató, amit csinál és az, ahogyan viselkedik. Rendkívül közvetlen, aki imádja a romantikát, a szerelmet, a virágokat, a szép szavakat. Egy nagyon is mély érzésekkel rendelkező nő, aki egyúttal határozott, erős, mégis törékeny.

A Dancing with the Stars is egy remek kihívás számára, nekünk pedig jó lehetőség arra, hogy minden héten megcsodálhassuk a táncparketten nyújtott teljesítményét, és a mesés ruháit, amik igazán kihangsúlyozzák a vonalait.