Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Számos hazai nagyvárosban berobbanhat a koronavírus

A 45. heti szennyvízminta-elemzések alapján Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Salgótarjánban, Székesfehérváron és Szolnokon is emelkedett a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja

Belföld

Nagy Noel

Szerkesztő

A 45. heti szennyvízminta-elemzések alapján Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Salgótarjánban, Székesfehérváron és Szolnokon is emelkedett a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja – tette közzé a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

Mint ismeretes, a koronavírus-járvány terjedésének lekövetése szempontjából rendkívül fontos a szennyvízminták folyamatos vizsgálata, mivel 4-10 nappal előrejelzik, hogy melyik településen emelkedhet meg drasztikusan a fertőzöttek száma. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A 45. héten nyilvánosságra hozott adatok pedig rendkívül vészjóslóak, ugyanis Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Salgótarjánban, Székesfehérváron és Szolnokon is emelkedő tendenciát tapasztaltak a minták elemzői.

Habár számos településen is az elmúlt héten stagnálás volt tapasztalható a víruskoncentrációkban, az eredmények alátámasztják, hogy a járvány terjedése folyamatos, a tünetes és tünetmentes fertőzöttek száma az ország egész területén jelentős.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.