Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,23 Ft
Euró
397,61 Ft
Font
477,02 Ft
Bitcoin
61,119 $

Egy 20 éves koronavírus-beteg is elhunyt Magyarországon

Egy meglehetősen fiatal beteg is elhunyt a koronavírus-járvány következtében, de pontos információkat nem adtak róla, így azt sem tudni, hogy esetlegesen milyen alapbetegségekben szenvedett.

Belföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Egy meglehetősen fiatal beteg is elhunyt a koronavírus-járvány következtében, de pontos információkat nem adtak róla, így azt sem tudni, hogy esetlegesen milyen alapbetegségekben szenvedett.

Müller Cecília országos tisztifőorvos az operatív törzs csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, hogy nemrég egy 20 éves fiatal is elhunyt a koronavírus következményeként. Az elmúlt 24 órában rögzített halálesetek közül az elhunytak többségében krónikus betegek voltak. Soron kívül Bejelentést tett Szijjártó Péter az Izraelt ért iráni rakétatámadást követően

Az elmúlt 24 órában 3 927 fővel emelkedett az igazolt pozitív fertőzöttek száma, és 87 fő hunyt el. Az aktív fertőzöttek száma 94 704, a gyógyultaké pedig 29 302. A járvány kezdete óta pedig 2 784-en vesztették életüket a betegségben. A legidősebb beteg, aki az elmúlt 24 órában hunyt el, 96 éves volt.

Orbán Szijjártónak a koronavírus súlyosságáról: „Ha most 60 fölött lennél, akkor lehet, hogy ez elvisz”

Ha az elhunytak statisztikáit nézzük, akkor továbbra is az a jellemző, hogy krónikus betegek voltak. Ugyanakkor 7%-ot kapunk az elhunytak között, akik esetében az orvosok nem találtak alapbetegséget, vagy kísérő betegséget. Ez jellemzően a tüdőgyulladásos megbetegedéssel ér véget a vírus által, abban hal meg a legyengült beteg.

Súlyos figyelmeztetést kapott Irán az Egyesült Államoktól

Ha Irán közvetlen támadásokat fog indítani Izrael ellen, annak súlyos ára lehet, erre figyelmeztetett az USA védelmi minisztere.

Orbán Viktor rendkívüli nemzetbiztonsági ülést tartott Irán miatt

Orbán Viktor miniszterelnök is reagált a súlyos közel-keleti helyzetre, ami miatt rendkívüli nemzetbiztonsági ülést tartott, melyen többek között Rogán Antal és Szijjártó Péter is ott voltak.