Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

Az év egyik legnagyobb szólóját mutatta be a Liverpool női focistája (videóval)

Az ellenfél védői nemigazán voltak a helyzet magaslatán, és végül gól is született a nagy szólóból, ami az év egyik legszebb jelenetét hozta.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Az ellenfél védői nemigazán voltak a helyzet magaslatán, és végül gól is született a nagy szólóból, ami az év egyik legszebb jelenetét hozta.

A brit női bajnokságban is zajlanak az események, és nincsenek olyan fordulók, amikor ne látnánk legalább egy nagy találatot, amit még a férfiak mezőnyéből is megirigyelnének. A csapatok remek tehetségeket tudhatnak a kereteikben. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

A Real Madrid női játékosa úgy néz ki, mint egy istennő

A női futballb nagyon gyors ütemben fejlődik, és azzal, hogy a Premier League csapatai is foglalkoznak a témával, még nagyobb publicitást kap a kezdeményezés, mivel ez nemcsak a férfiak sportja.

A bajnok Liverpoolnak is van női csapat, és ennek kapcsán hoztunk el számotokra egy videót, benne a nagy szólóval, majd annak a végén a góllal. Az év egyik legszebb jelenete, amit egyszerűen látnotok kell. A 22 éves Rinsola Babajide 2018 óta játszik a Liverpool színeiben, csatárként, de eddig nem szerzett sok gólt. A legutóbbi azonban emlékezetesre sikeredett.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Nagyon közel került a Barcelona a második hely megszerzéséhez a Real mögött

A Girona már csak a csodában bízhat, miután két meccse van hátra a spanyol bajnokságban, és jelenleg 4 pont a hátrányuk.

Ezért fontos, hogy ne írjanak keveset kézzel a gyerekek

Manapság már egyre kevesebbet írunk kézzel, viszont annál többet pötyögünk az okoseszközeinken. Egy új kutatás szerint azonban előbbi a kreativitás és a gondolkodás fejlesztésében is segíthet.