Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,02 Ft
Euró
390,36 Ft
Font
456,60 Ft
Bitcoin
61,296 $

Csak Budapesten 10 vendéglátó üzletet zártak be szabályszegés miatt a hétvégén

A rendőrök folytatják a szigorú ellenőrzéseket, és ennek kapcsán az elmúlt hétvégén Budapesten például 10 helyet zárattak be.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

A rendőrök folytatják a szigorú ellenőrzéseket, és ennek kapcsán az elmúlt hétvégén Budapesten például 10 helyet zárattak be.

A rendőrség az elmúlt napokban is kiemelt figyelemmel ellenőrizte a vendéglátó helyeket a szabályok betartása kapcsán. A hétvégén csak Budapesten 17 üzlet esetében tapasztalták azt, hogy a vendéglátó üzemeltetője, illetve tulajdonosa a korlátozott nyitva tartásra vonatkozó korlátozásokat megszegte. Soron kívül Olajat talált a Mol Tura közelében

Szankcióként szabálysértési feljelentést tett a rendőrség. A vendéglátó üzletek ellenőrzése során azt tapasztalták, hogy az üzlet üzemeltetője, illetve tulajdonosa nem tartatta be a maszkviselésre vonatkozó szabályokat.

Orbán Viktor bejelentette, este 8 óra és hajnali 5 óra között kijárási tilalom lesz MagyarországonRendkívüli 

Emiatt az elmúlt hétvégén 12 vendéglátó üzlet tekintetében döntöttek úgy, hogy azok helyszíni bezárást kapnak. Ebből 10-et Budapesten, 2-öt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében zártak be az intézkedések részeként.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.