Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,02 Ft
Euró
392,68 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
64,007 $

Tóth Andi olyat csinált a színpadon, hogy Babett csak üvöltött

Szavak nélkül, ez már valóban a hihetetlen kategóriába tartozott, amit a döntőbe az asztalra tett Tóth Andi, amikor eljátszotta Aretha Franklint.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Szavak nélkül, ez már valóban a hihetetlen kategóriába tartozott, amit a döntőbe az asztalra tett Tóth Andi, amikor eljátszotta Aretha Franklint.

Még mindig egy kicsit remeg a kezünk Andi hatalmas teljesítménye miatt, aki után Tilla is azt mondta, „leégett” a haja, míg Babett csak üvöltött a produkció végén, addig Kökény úgy fogalmazott, hogy „ez füstölt.” Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Ez valóban „füstölt”, egészen elképesztő volt, ahogy Andi énekelte minden idők egyik legnagyobb énekesnőjét, aki 76 esztendős korában hunyt el 2018-ban. Attila szerint a fiatal énekesnőt Amerikában „készítették”, és valahogy Magyarországra került.

A döntőben Andi lépett először színpadra, és egy olyan kezdést adott, mint még soha senki a műsor történetében. Ez a hang olyan volt, mintha Aretha valóban ott lenne. Minden hangszín a helyén volt, és a mozdulatok is, így valóban nem érteni, hogy miért támadják ennyien.

Gabirela Spanic hajmeresztő mutatványa a Dancing with the Starsban

Az értékelésről, a reakcióról is megnézhetitek fentebb egy videót, ami mindent elmond, vagy még annál is többet. Alább pedig magát a produkciót találjátok, benne a teljes dallal, amit sokan többször meg fognak nézni. Ezek után még furcsább, hogy Andi kész lenne újraénekelni a tökéletes dalait.