Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,108 $

Pásztor Anna nagy forma, válaszolt arra a kérdésre, hogy ez a saját haja-e

Ha humorról van szó, akkor Annára biztosan lehet számítani, aki az egyik legdögösebb rucit kapta a szombati show-ra a Dancing with the Starsban.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Ha humorról van szó, akkor Annára biztosan lehet számítani, aki az egyik legdögösebb rucit kapta a szombati show-ra a Dancing with the Starsban.

Anna és Krisztián továbbra is tagja a mezőnynek, és az esélyesek között szerepelnek, ez senki számára nem lehet kérdés. A legutóbbi produkciójuk is meggyőző volt, tele energiával és vággyal. Látszott rajta, hogy sokat gyakorolták. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Az énekesnőnek még mindig vannak fájdalmai, bár ezzel gyakorlatilag az egész mezőny így van. A tánc megerőltető, és veszélyes is tud lenni, különösen az amatőr indulók számára, hiszen ezelőtt nemigen csináltak hasonlót.

Igaz, ez Annára pont nem igaz, mivel sok esztendővel ezelőtt egy hasonló karrierbe kezdett, majd a sérülése mindent megváltoztatott. Emiatt is lenne igazán különleges számára, ha meg tudná nyerni a versenyt.

A legutóbbi show-ban egy igen hosszú hajat viselt, és megkérdezték tőle, hogy az a sajátja-e. Rendkívül humoros és frappáns választ adott a kérdésre, amivel valószínűleg sok nő értene egyet. „A hölgyeknél ez úgy néz ki, hogy amit megveszel, az a sajátod.”

Curtis megérkezett a TV2 stúdiójába, Sváby András véleményt mondott róla

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Apokaliptikus világösszezuhanás kellős közepén, tarka ingben és neonzöld rojtszoknyában “szambadázgatunk” Gyurival… Sodródó jégtáblán korcsolyázunk, zuhanórepülésben pezsgőzünk: A SZABADSÁG VÁNDORAI! Hol vagytok kollegák?!? Ti hogyan álltok ellen ennek az energiavámpír időszaknak ? Ha van időtök, írjátok meg, hátha segítünk valakinek vele!!! Nekem most hétről hétre a tánc a mentsváram, (úgy mint sok évvel ezelőtt …;) hihetetlen, hogy mennyi sok emberhez elérünk vele, lélekmelengető tudni, hogy hétről hétre szurkolnak értünk, nem csak haverok, család, de vadidegen emberek életében is kaptunk egy kétpercnyi helyet, amikor tánccal szállunk szembe a szürkeséggel és az érthetetlen világhelyzettel, a félelemmel… Táncos katonák vagyunk mind, az élet nagy “kereskedelmi” showműsorában!!!;) HÁT HADD SZÓLJON!!! Hatalmas hála és köszönet minden hozzászólásért, posztért, megosztásért, felénk irányuló gondolatért, szurkolásért és a személyes történetekért, amit megosztotok velem, velünk!!! KÖSZÖNÖM!!! Anna . @georgy_1111 . smink: @fibikassai haj: @kozmanorbi styling: @lindaholdampf @richarddemeter . #dancingwiththestars #mindenkitancol #tv2 #samba #köszönet

Pásztor Anna (@pasztorannaenekes) által megosztott bejegyzés,

„Tehát igen… Ez az én hajam.” – mondta hatalmas mosollyal az arcán a mindig jókedvű és energiával teli Anna. Egy másik kulisszatitokra is fény derült a videós interjú alatt, méghozzá az, hogy milyen speciális zoknit viselnek.

Szijjártó Péter: „Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk”

Szijjártó Péter ezúttal a Magyar-Orosz Üzleti Fórumról üzent, egyértelművé téve pár kérdést ezzel kapcsolatosan.

Az elmúlt évek legerősebb csapata állhatott össze a Ferencvárosnál

Nagy összegeket költött el a Ferencváros ezen a nyáron átigazolásokra, aminek meg lehet az eredménye, és nemcsak az NB1-ben.

Kombájnnak ütközött egy vonat Gátér közelében

Újabb vonatbaleset történt, ezúttal Gátér közelében, ahol egy vonat és egy kombájn ütközött össze egymással.