Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,76 Ft
Euró
387,45 Ft
Font
451,52 Ft
Bitcoin
66,447 $

A nap videója: Noszály szó szerint felkapta táncolni Spanicot

Hiába riválisok, nagyon kedvelik egymást, és a korábbi híres teniszező fel is kérte egy táncra a világhírű színésznőt, de nem a megszokott módon táncoltak.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Hiába riválisok, nagyon kedvelik egymást, és a korábbi híres teniszező fel is kérte egy táncra a világhírű színésznőt, de nem a megszokott módon táncoltak.

Noszály Sándor is elfogadta a TV2 felkérését a Dancing with the Starsban. A korábbi teniszsztárnak voltak nehezebb pillanatai is egy sérülés miatt, amit ráadásul az élő adás ideje alatt szenvedett el, de végig csinálta. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Sándor is a közösség egyik kulcsfigurája, aki remek hangulatot tud generálni. Sokan nem tudják, de a táncosok a stúdióban egymás előtt is próbálnak. Hiába ellenfelek, néha még egymással is táncolnak, mint tette azt legutóbb Noszály és Gabriela Spanic.

Gaby nem az a tipikus megközelíthetetlen világsztár. Sőt, sokkal inkább megközelíthető, mint néhány hazai híresség, nem beszélve a szerénységéről. Rendkívül közvetlen, mosolygós és igazán segítőkész tud lenni.

Mindenki nagyon kedvelheti őt emiatt, és imádja Budapestet. Gyakorlatilag azonnal beleszeretett a fővárosba, így igazán sajnálatos, hogy a koronavírus miatt neki is különösen óvatosnak kell lennie, máskülönben többet is tartózkodhatna odakint.

Intravénásan kezelik a Dancing with the Stars sztárját a ma esti show előtt

Alább Sándor és Gaby közös, egyéni táncát nézhetitek meg, méghozzá egy igen különleges formában. Úgy tűnik, remek a hangulat, nem lehet panasz arra sem, ami a kulisszák mögött zajlik.