Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,62 Ft
Euró
384,41 Ft
Font
452,03 Ft
Bitcoin
67,793 $

Öngyilkosságot követett el valaki Budapesten a Petőfi hídnál

Tragédia történt Budapesten szombat délután: egy ember a mélybe vetette magát a Petőfi hídról.

...svg content...Budapest, 2020. október 27. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) 4-es vonalán közlekedő modern Combino villamos áthalad a Duna fölött a több helyen rozsdás Petőfi hídon. Háttérben az őszi színekre váltott Gellért-hegy a Citadellával és a Szabadság-szoborral. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Tragédia történt Budapesten szombat délután: egy ember a mélybe vetette magát a Petőfi hídról.

Az eset körülményei egyelőre tisztázatlanok, a Blikk fényképei alapján az öngyilkos holttestét a rendőrség a Petőfi híd lábánál találta meg, ezért valószínű, hogy a hídról ugorhatott le. Soron kívül Az ENSZ 145 tagállama már elismerte az önálló palesztin államot

Amennyiben úgy érzi, önnek is segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.