Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,06 Ft
Euró
390,53 Ft
Font
457,41 Ft
Bitcoin
57,108 $

Megszökött egy magyar fogoly az őrizetből, hogy kibékülhessen barátnőjével

Az eset idén nyáron történt, a Nagykátai Járási Ügyészség pedig vádat emelt a vádlott ellen fogolyszökés okán.

Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az eset idén nyáron történt, a Nagykátai Járási Ügyészség pedig vádat emelt a vádlott ellen fogolyszökés okán.

A 24.hu információi szerint a férfi az ellene folytatott eljárás miatt került őrizetbe, ezt követően augusztus közepén bűnügyi felügyelet alatt állt otthonában. Mivel nyomkövető eszköz viselését nem szabták ki, a férfinek csupán annyi lett volna a dolga, hogy otthonában tartózkodjon. A helyi rendőröknek csupán időnként kellett ellenőrizniük, hogy a férfi továbbra is otthonában tartózkodik-e. Soron kívül Szigorított a kormány a testnevelés óra alóli felmentéseken

A relatíve laza helyzetet a férfi ki is használta, az ellenőrzések között elhagyta otthonát, azonban az egyik alkalommal nem volt otthon mikor a rendőrök kimentek ellenőrizni. Később kiderült, hogy a férfi azért hagyta el lakóhelyét, mert szeretett volna kibékülni budapesti barátnőjével. A férfit végül a Kőbánya-Kispest vasútállomáson találták meg, ám a férfi még ekkor is szökni próbált. A vasúti síneken átszaladva menekült, azonban egy rövid üldözést követően sikerült elfogni az elkövetőt. Az ügyészség vádat emel a tettes ellen, fogolyszökés miatt.

Indul a rákkeltő hatásairól ismertté vált gyomorsavcsökkentő elleni első per

Chicagóban veszi kezdetét a Zantac gyomorsavcsökkentő gyógyszer rákkeltő hatásairól szóló első per.

Szigorított a kormány a testnevelés óra alóli felmentéseken

A parlament elfogadta a közoktatási szabályokat érintő törvénymódosításokat, amelyek új szabályokat vezetnek be a testnevelési órák alóli felmentések kapcsán.