Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,26 Ft
Euró
387,26 Ft
Font
454,68 Ft
Bitcoin
70,132 $

Súlyosabb sérülést szenvedett a Dancing with the Stars egyik versenyzője: baj van

Úgy tűnik, a gond valóban komoly, és ez igen nagy hátrányt jelent a versenyzőnek, aki eddig szinte csak fejben tudott készülni a közelgő produkcióra.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Úgy tűnik, a gond valóban komoly, és ez igen nagy hátrányt jelent a versenyzőnek, aki eddig szinte csak fejben tudott készülni a közelgő produkcióra.

Istenes László, a TV2 műsorvezetője is tagja a Dancing with the Stars mezőnyének. A versenyen előtt-közben-után már többen is megsérültek, hiszen a tánc nem egy veszélytelen sport, még akkor is, ha ez sokak számára hihetetlenül hangzik. Soron kívül A benzin ára nem módosul, a gázolajé emelkedik péntektől

Laci finoman szólva sincs a legjobb formában, és erről a közösségi médiában beszélt az egyik posztjában. Kissé aggasztó a kép, és ezt most szó szerint is vehetjük. Nem tudni, hogy mit hoz a folytatás.

„Szombaton a műsor alatt, a táncunk közben (remélem nem látszott) nagyon komolyan meghúzódtam. A páholyból már csak orvos támogatásával tudtam levánszorogni az öltözőbe, ahol azonnali gyógykezelést kaptam a sérülésemre. Hatalmas fájdalmaim voltak aznap és másnap is… sőt még hétfőn és kedden is.” – írta Laci a hivatalos Instagram oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szombaton a műsor alatt, a táncunk közben (remélem nem látszott) nagyon komolyan meghúzódtam. A páholyból már csak orvos támogatásával tudtam levánszorogni az öltözőbe, ahol azonnali gyógykezelést kaptam a sérülésemre. Hatalmas fájdalmaim voltak aznap és másnap is… sőt még hétfőn és kedden is. A diagnózis: túlterhelésből adódó izomgyulladás/húzódás. Azóta folyamatosan kezelik remek szakemberek, de nagyon lassan gyógyul. Ennek következtében ezen a héten még nem tudtunk próbálni egyetlen lépést sem. Mostanra kerültem olyan állapotba, hogy ma este megpróbáljuk elkezdeni a munkát, amit normálisan vasárnap délután szoktunk indítani. Nem vagyok jól, még mindig fájnak mozdulatok, de nem adom fel, nem adjuk fel! Megpróbáljuk a lehetetlent… szorítsatok nekünk!🙏 . #dancingwiththestars #mindenkitáncol #remélemhogymiis #sérülés #szorítsatoknekünk #nemadomfel @bogiczina @dancingtv2

Istenes László (@isteneslaci) által megosztott bejegyzés,

„A diagnózis: túlterhelésből adódó izomgyulladás/húzódás. Azóta folyamatosan kezelik remek szakemberek, de nagyon lassan gyógyul. Ennek következtében ezen a héten még nem tudtunk próbálni egyetlen lépést sem.” – árulta el, miközben lassan már szombat…

„Mostanra kerültem olyan állapotba, hogy ma este megpróbáljuk elkezdeni a munkát, amit normálisan vasárnap délután szoktunk indítani. Nem vagyok jól, még mindig fájnak mozdulatok, de nem adom fel, nem adjuk fel! Megpróbáljuk a lehetetlent… szorítsatok nekünk!”

Ma is jelentkezett Laci, akinek egyre kevesebb lehet arra az esélye, hogy olyasvalamit adjon elő, amivel elégedett lehet. Sőt, nagy kérdés, hogy mi lesz a folytatásban, mert ha a fájdalom még mindig jelen van, és közben nem tudott gyakorolni, akkor akár produkció nélkül eshet ki a partnerével.

„Bár lehetetlen küldetésnek tűnik, de nem adjuk fel! Tegnap este sajnos még mindig csak fejben, ma már – bízunk benne, hogy – „normálisan”, lépegetve is tudunk próbálni… ha engedi a kis testem.”

Segíthet a fogyásban az UV-sugárzás, de ettől még ne rohanjunk ki a napra

Az elhízás kezelését kutató tudósok fontos megállapításra jutottak, melyben jelentős szerepe lehet az ultraibolya-sugárzásnak.