Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,93 Ft
Euró
386,66 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
65,407 $

Lewis Hamilton félmeztelen, rózsaszín gatyában fotózta magát

A brit világbajnok továbbra sem foglalkozik a kritikákkal, és szerinte jobb, ha az emberek valóban saját magukat adják.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A brit világbajnok továbbra sem foglalkozik a kritikákkal, és szerinte jobb, ha az emberek valóban saját magukat adják.

A legutóbbi posztjában is ezt hangsúlyozta. „Nem számít, hogy mit mondanak, légy önmagad” – tette egyértelművé a dolgot a lassan hétszeres F1-es világbajnok rekorder, aki hamarosan minden idők legsikeresebb versenyzője lehet. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Több szempontból valóban már az, így főként a bajnoki cím maradt hátra. Ha idén sikerrel jár, azzal be fogja állítani Michael Schumacher nagy rekordját. Senki nem gondolt arra, hogy valaha is megdöntik, vagy egyáltalán megközelítik ezt a rekordot.

Hamilton immáron karnyújtásnyira van attól, hogy mindez megtörténjen, és nehéz elképzelni, hogy ne járjon sikerrel. Jelentős az előnye, már nincs sok futam hátra, és a riválisai egyszerűen nem tudnak felérni hozzá.

Közben Lewis éli az életét, a Forma-1-en kívül is. Talán egy kicsit még mindig keresi az útját, de boldog és folyamatosan azon dolgozik, hogy fejlődjön. Az utóbbi időszakban különösen nagy figyelmet fordított ennek.

Hamilton összefont hajjal készülhet a 7. F1-es világbajnoki címére

A teste is átalakult, nem eszik már húst, és természetesen a divat jelentős szerepet játszik nála. A legutóbbi képe szintén erről szól, ahogy a rózsaszín gatyájában pózol, félmeztelen, mellette a kis kedvencével, Roscoe-val.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

No matter what they say, be you!

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által megosztott bejegyzés,

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.