Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Tóth Andi elmondta, miért nincs oda a duettekért, de most Kasza Tibi mellé áll

Tóth Andi és Kasza Tibi közösen fognak fellépni a Sztárban Sztár döntőjében, ugyanakkor az énekesnőnek nincs sok jó tapasztalata ezekről a produkciókról.

Egészség/Életmód

A T-800-as

Szerkesztő

Tóth Andi és Kasza Tibi közösen fognak fellépni a Sztárban Sztár döntőjében, ugyanakkor az énekesnőnek nincs sok jó tapasztalata ezekről a produkciókról.

Tibi a TV2 interjúja alatt, Andi mellett ülve tudta meg, hogy a Sztárban Sztár döntője és nagy favoritja valójában nincs oda a duettekért. Tóth Andi azt mondta, eddig nem voltak jó tapasztalatai, és igazán nem is értette, hogy a másik mit is keres ott a színpadon. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Most azonban nagyon nagy lesz ennek a tétje, mivel a fináléban kell teljesítenie, és olyan teljesítményt nyújtania, amivel kellően meggyőzheti a nézőket, hiszen most már nem a zsűri fog értékelni, hanem kizárólag a televíziónéző döntenek.

Óriási a tét, és ezzel Andi is tisztában van, de Tibi humora segíthet neki abban, hogy ne érezze a nyomást. Az interjú alatt is sokat nevetett, de természetesen profiként állnak neki ennek az egésznek, még ha most viccesek is voltak.

A TV2 jogi lépéseket tesz Curtis szerződésszegése után, aki miatt válságstábot is tartottak

Kasza szerint semmivel nem kell foglalkozni, csak azzal, hogy a közönség imádja, szeresse azt, amit a versenyző csinál, független attól, hogy mikor esik ki. A közös dalról még nem hullt le a lepel, de nem lepődnénk meg, ha ez a Kasza Tibi és Dér Heni közös nagy nyári slágere lenne.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.