Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,584 $

Több millió forintos büntetést kaphat Curtis: állítólag ez az összeg

A Bors beszámolója szerint Curtis egy igen komoly büntetésre számíthat, amiért nem jelent meg a TV2 műsorában, ahol szinte mindent át kellett alakítani miatta.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A Bors beszámolója szerint Curtis egy igen komoly büntetésre számíthat, amiért nem jelent meg a TV2 műsorában, ahol szinte mindent át kellett alakítani miatta.

Több cikkben is beszámolhattunk a részletekről Curtis kapcsán, aki nem jelent meg a TV2 stúdiójában a Sztárban Sztár elődöntőjében. Már az azt megelőző próbákon sem volt ott az időközben az újra az Újpest színeiben futballozó rapper. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

A TV2 elérni sem tudta a sztárt, és délután arra kezdtek el készülni, hogy a versenyzőjük nem lesz ott az elődöntőben. Nem tehettek mást, mivel nagyon sok minden forgott kockán, és végül Curtis valóban nem érkezett meg.

Először egy posztban reagált a történtekre, ami azóta nem érhető el. A sok esztendővel ezelőtt elhunyt édesapja emléke kavarta fel, de azt kategorikusan tagadta, hogy újra a drogokhoz nyúlt volna, mert a közösségi médiában többen is erre gyanakodtak.

A sztár nem bánta meg, hogy nem ment el, de hozzátette, hogy másképpen is intézhette volna a dolgot. A TV2 nem hagyta annyiban ezt, és megerősítették, hogy jogi ügyre terelik a dolgot. Ennek kapcsán a Bors arról írt, hogy a rapper 6 millió forintos büntetésre számíthat.

Azóta nem jelent meg újabb interjú Curtisszel, és érdekes lesz hallani/látni, hogy hogyan reagál majd a történtekre a folytatásban. Vasárnap ott lehet a döntőben, de már csak mint egy kieső induló. A helyzet miatt Tóth Andi, Szabó Ádám és Vastag Csaba automatikusan, nagy izgalmak nélkül juthattak be a döntőbe.

Egészen hihetetlen műsorral készül a Sztárban Sztár a nagy döntőre

A TV2 nem akarta, hogy az egyik énekestől elköszönjenek Curtis miatt, mert az nem lett volna fair. Mint kiderült, hatalmas kedvenc volt a közönség körében az adástól távol maradt sztár, és meg is nyerhette volna a hétvégi finálét.