Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,715 $

Videón, ahogy az idős férfit összeverik a 148-as buszon

Csak erősebb idegzetűek nézzék meg a videót, mivel az olyan jelenteket tartalmaz, melyek felkavaró lehet az emberek számára.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Csak erősebb idegzetűek nézzék meg a videót, mivel az olyan jelenteket tartalmaz, melyek felkavaróak lehetnek az emberek számára.

A Magyarország Ügyészsége nevű YouTube csatornára került fel a videofelvétel, amiről az Origo is beszámolt. A lap a videó mellé leírta, hogy a férfit brutálisan összeverték a 148-as buszon, emiatt életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

A buszon elhelyezett kamera rögzítette az eseményeket. A cikk szerint egy 51 és egy 23 éves férfi szállt fel a buszra, akik még azt sem hagyták, hogy mások leszálljanak. Az incidens 2 évvel ezelőtt történt, miközben az illetők még egy babakocsis édesanyát is beelőztek.

A kismama nem hagyta annyiban a dolgot, és szóvá tette az esetet. Az egyik idős férfi, aki a buszon tartózkodott, szintén nem hagyta szó nélkül a történéseket. Válaszul trágár módjára beszéltek vele, majd le is köpték.

Kiderült, hogyan készülnek a karácsonyi szezonra az áruházláncok

Már ekkor fenyegetőzni kezdtek, és az 51 éves támadó egészen közelről, az arcába kiabálva beszélt az idős férfihoz. A sértett megpróbálta eltolni magától a köpködőt, az üvöltözőt , majd nem sokkal később mindketten rátámadtak.

A menekülőt nem hagyták békén, és folytatták az ütlegelését. Néhány utas fellépett az egyik támadó ellen, addig a másik újabb ütéseket mért rá. Végül elmenekültek a helyszínről, amikor a sofőr leállotta a járművet. Az Origo szerint akár 8 évet is kaphatnak.