Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
389,19 Ft
Font
453,37 Ft
Bitcoin
61,616 $

A Fradi játékosai úgy ültek az öltözőben, mintha döntőt veszítettek volna a Juventus ellen

A Ferencváros edzője szerint nem a legreálisabb eredmény született a Juventus ellen, akárcsak korábban, amikor a Barcelonával néztek farkasszemet.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A Ferencváros edzője szerint nem a legreálisabb eredmény született a Juventus ellen, akárcsak korábban, amikor a Barcelonával néztek farkasszemet.

Szerdán egy újabb hatalmas meccset rendeztek meg Budapesten a Puskás Arénában, ahol a nézők is lehetőséget kaptak, és szurkolhattak a kedvenc csapatuknak. Nyilvánvalóan a Juventus és Ronaldo is sok nézőt vonzott, de többségében elsősorban mindenki a Fradira volt kíváncsi. Soron kívül Lehúzta a vécén újszülött gyermekét egy 15 éves lány, vádat emeltek ellene

A Ferencváros csapata ugyan betalált, az már csak egy szépítésre volt elegendő. A Serie A sztár- és bajnokcsapata 4-1-re nyert, és magabiztosan vitték haza a három pontot. A magyar bajnok edzője, Sergei Rebrov a következőképpen értékelt.

„Úgy gondolom, nehéz meccsen vagyunk túl. Az eredmény miatt kicsit szomorú vagyok, nem ezt érdemeltük. Jól dolgoztunk, az első félidőben a védekezés is remek volt. Mennünk kell tovább, vár ránk a következő mérkőzés” – idézte az ftc.hu a Ferencváros vezetőedzőjét.

„Ugyanúgy csalódott vagyok az utolsó két bekapott gól miatt, mint voltam a Barcelona elleni meccset követően. Ha az ember ilyen szintű ellenfél ellen találkozik, előfordulnak a hibák. Próbáltunk játszani mind a két szélen, igyekeztünk beadásokkal a Juventus kapuja elé kerülni. Sokat kivett a játékosaimból ez az összecsapás, igazából az utolsó két bekapott gól miatt vagyok bosszús.”

„Teljesen más szintű mérkőzéseket játszik itt a BL-ben a Fradi, mint a magyar bajnokságban. Ugyanez volt igaz, amikor a Dinamo Kijevnél dolgoztam. Az ukrán bajnokság is teljesen más szintű, mint a BL és ehhez a játékosok ott sem voltak hozzászokva. A középpályánk Sigérrel, Somáliával és Haratinnal rengeteget dolgozott, sokat futottak, természetes, hogy az utolsó negyedórára elfáradtak, ahogy a Barcelona ellen is.”

Messi még mindig azt csinál a labdával, amit csak akar: videó

Rebrov elmondta, nagyon csalódottak voltak a játékosai, ami jól jelzi, hogy rettentően komolyan vették a mérkőzést, és hittek abban, hogy meglepetést okozhatnak. Ez ugyan elmaradt, voltak nagyon erős pillanatok is.

„A játékosaim úgy ültek az öltözőben, mintha döntőt veszítettek volna. Csalódottak voltak, hogy a nézőink előtt nem tudták kihozni magukból a maximumot. Remélem lesz még alkalmunk a jövőben ebben a stadionban játszani.”

Kulka Jánost választották meg a Nemzet Színészének

Kulka Jánost a március 30-án elhunyt Tordy Géza helyére választották meg a nemzet színészei.