Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,247 $

A brit Burger King arra buzdítja fogyasztóit, hogy rendeljenek inkább a konkurenciától

Az étteremlánc a csütörtökön életbe lépő országos zárlat apropóján tette közzé meglepő bejegyzését a Twitteren.

Egészség/Életmód

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az étteremlánc a csütörtökön életbe lépő országos zárlat apropóján tette közzé meglepő bejegyzését a Twitteren.

A bejegyzés egyszerűen csak így hangzik: „Rendelj a McDonald’s-ból!” Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

„Sosem gondoltuk volna, hogy egyszer majd erre kérünk benneteket. Egész egyszerűen nem számítottunk rá, hogy egyszer arra fogunk buzdítani titeket, hogy inkább rendeljetek a KFC-től, Subway-től, Domino’s Pizzától, Pizza Huttól, Five Guys-tól, Greggs-től… vagy bármely más gyorsétteremből, melyeket képtelenség lenne itt felsorolni. Sosem gondoltuk volna, hogy egyszer majd erre kérünk, de most több ezer éttermi munkatársnak van szüksége a támogatásodra” – írta a Burger King hétfőn megjelent Twitter bejegyzésében.

Angliában 530 étteremmel rendelkező Burger King a továbbiakban kifejtette, hogy szükséges lépésnek érezték a bejegyzés közzétételét, mert a gyorséttermeknek jelenleg minden segítségre szükségük van – adta hírül az Independent. Az márciusi karantén után sajnos csak 370 üzletlánc volt képes újranyitni.

Az első karantén alapján a britek arra számítanak, hogy a vendéglátóegységek 5-10%-a nem lesz képes talpra állni a második zárlat után.

A Burger King a komoly hangvétel ellenére stílusosan zárta bejegyzését a következő mondattal:

„Egy Whopper mindig a legjobb, de egy Big Macet rendelni sem annyira rossz.”

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.