Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Nagyon nagyot ment az Álarcos énekes: az elmúlt hét legnézettebb műsora lett

Továbbra is remek számokat produkál az RTL Klub műsora, az Álarcos énekes, amiben sorra váltják egymást a sztárok.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Továbbra is remek számokat produkál az RTL Klub műsora, az Álarcos énekes, amiben sorra váltják egymást a sztárok.

Főműsoridőben és teljes napban is az RTL Klub, valamint csoportszinten is az RTL Magyarország nyerte az október havi nézettségi versenyt a 18-49 évesek körében – áll az RTL Klub sajtóközleményében. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

2020 októberében a 18-49 évesek főműsoridőben (RTL Klub: 15,5% vs TV2: 11,6%) és teljes napban (RTL Klub: 10,0 % vs TV2: 9,2%) is az RTL Klubot választották. Szintén az RTL Klub bizonyult nézettebbnek a teljes lakosság körében főműsoridőben (RTL Klub: 15,1% vs TV2: 12,9%). Az október csoportszinten is az RTL Magyarország győzelmét hozta a fő kereskedelmi célcsoportban mind a főműsoridőben (28,3%), mind pedig teljes napban (23,3%).

A hónapban a cégcsoport online fronton is kiemelkedően teljesített: az RTL Most és az rtl.hu össszes videóindítása meghaladta a 17 milliót! A 44. héten főműsoridőben mind az RTL Klub, mint pedig az RTL Magyarország bizonyult nézettebbnek a 18-49 évesek körében.

A Drága örökösök ezúttal sem talált kihívóra: a saját gyártású sorozat aktuális epizódjai 17,3%-os közönségaránnyal futottak a 18-49 évesek körében. A Házasodna a gazda is magabiztosan nyerte saját sávját a fő kereskedelmi célcsoportban: heti átlagban 16,1 SHR%-ot ért el.

Háromszor kellett újraéleszteni Schobert Norbit

A Híradó minden este nézettebb volt a versenytárs hírműsoránál a fő kereskedelmi célcsoportban. A hétköznap esténként élőben látható Fókusz is remekelt: az infotainment magazin is megverte a konkurens hasonló idősávban futó műsorát a 18-49 évesek körében.

Vasárnap este az Álarcos énekes 19,9%-os közönségarányával nyerte saját sávját és egyúttal a hét legnézettebb műsorszáma lett a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.