Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,264 $

Rossi kihirdette a magyar keretet az izlandiak elleni sorsdöntő Eb-pótselejtezőre

Kleinheisler és Gyurcsó is visszatért a magyar válogatott keretébe, így már ők is elérhetőek Marco Rossi számára, nemcsak Izland ellen, hanem a Nemzetek Ligájában is, ahol a szerbek, valamint a törökök lesznek az ellenfelek.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Kleinheisler és Gyurcsó is visszatért a magyar válogatott keretébe, így már ők is elérhetőek Marco Rossi számára, nemcsak Izland ellen, hanem a Nemzetek Ligájában is, ahol a szerbek, valamint a törökök lesznek az ellenfelek.

A magyar válogatott nagy formát mutat, melynek köszönhetően hamarosan egy nagyon fontos mérkőzést játszhat Izland ellen. Egyetlen egy győzelemre kerültünk attól, hogy kijussunk a jövő évi, hazai rendezésű Európa-bajnokságra. Soron kívül Még mindig nem találják a tavaly augusztusban eltűnt 12 éves szolnoki fiút

November 12-én lesz a mérkőzés a Puskás Arénában, ami előtt a szövetségi kapitány kihirdette az aktuális keretet. Rossi hangsúlyozta, három olyan mérkőzés áll most előttük, melyek óriási hatással vannak a válogatott jövőjére.

„Három olyan mérkőzés áll előttünk, amelyek óriási hatással lesznek a válogatott jövőjére – mondta a kerethirdetést követően Marco Rossi. – A legfontosabb természetesen az első mérkőzés Izland ellen, hiszen ha azt megnyerjük, akkor résztvevői leszünk a jövő évi Európa-bajnokságnak, melynek Budapest is házigazdája.” – idézte az mlsz.hu.

„Ugyanakkor a két Nemzetek Ligája-mérkőzés is nagyon fontos, mivel a csoportban elért eredményeink határozzák meg, hogy a következő kiírásban hova kerülünk, kikkel sorsolhatnak össze bennünket. A célunk természetesen mindhárom mérkőzésen a győzelem megszerzése, de a legfontosabb, hogy a csapat mindent kiadjon magából, és felvegye a versenyt a riválisokkal, köztük olyan ellenféllel szemben is, mint a Nemzetek Ligájában az A-ligában szereplő Izland.”

A keret nem esik át óriási változásokon, mivel a csapat eddig is jól működött, ami azt jelenti, hogy az egység megmaradhat. Lesznek azonban, akik egy hosszabb kihagyást követően térnek vissza.

„Huszonhét fős a keretünk, hiszen ezúttal ismét három mérkőzést játszunk hat nap alatt, amiről az októberi tapasztalataink alapján pontosan tudjuk, mekkora megterhelést jelent. A keret összeállításánál az volt a célunk, hogy azok kapjanak ismét lehetőséget, akik az októberi mérkőzéseken bizonyítottak, hiszen mindannyian megérdemlik az újabb lehetőséget.”

18 millió euróért vásárolhatja meg Mbappé Sergio Ramos madridi házát

Egyre több információ lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a francia sztárjátékos a következő szezontól már a Real Madridot erősíti.