Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,881 $

Kiss Ramóna adott egy hatalmas puszit Gabriela Spanicnak: íme a reakció

Gabriele Spanic mindenki kedvence lehet, aki a világhírneve ellenére az egyik leglazább karaktere a show-nak a Dancing with the Starsban.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Gabriele Spanic mindenki kedvence lehet, aki a világhírneve ellenére az egyik leglazább karaktere a show-nak a Dancing with the Starsban.

Az elmúlt hétvége sem telhetett el Dancing with the Stars nélkül. Ezúttal sem lehetett teljes a létszám, bár most nem volt szükség reaktiválásra. Marsi Anikó ugyan visszatért, és remekül táncolt, mégis búcsúznia kellett. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

A legendás televíziós sem értette ennek a miértjét, főleg a 7 pontot, amit Molnár Andrea adott. Aznap este a profi táncos valóban szigorúbbnak tűnt a megszokottnál, és részben ez is hozzájárulhatott a kieséshez.

Anikó valóban nagyon csalódott volt, mert már megkedvelte a táncolást, és egy remek tanárt kapott maga mellé. A verseny azonban számukra véget ért, így már csak az utolsó adásban láthatjuk őket újra a színpadon.

Természetesen Gabriela Spanic is ott volt az indulók között, akinek sikerült továbbjutnia, és egyre nagyobb esélye lehet a döntőre. Szép lassan azonban már csak az igazán erős párok lesznek a körben, ami még érdekesebbé teszi az eseményeket.

Curtis hivatalosan is reagált: emiatt maradt távol a Sztárban Sztártól

Kiss Ramóna testközelből figyelheti az eseményeket műsorvezetőként és remek kapcsolatot ápol a színésznővel, akinek adott is egy hatalmas puszit. Gaby ennek kifejezetten örült, egy igazán kedves kép készült róluk.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.