Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,92 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,06 Ft
Bitcoin
62,961 $

Drámai felvétel egy romok alatt lévő kislányról: „Engedjék el a kutyákat, macskahangokat fogok kiadni”

Az egyik kislány, aki a romok alatt várta a mentőcsapatok, az egyik török miniszterrel beszélt telefonon, és kérte, hogy engedjék szabadon a mentőkutyákat, ő pedig macskahangokat fog kiadni.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

A kislány, aki a romok alatt várta a mentőcsapatokat, az egyik török miniszterrel beszélt telefonon, és kérte, hogy engedjék szabadon a mentőkutyákat, ő pedig macskahangokat fog kiadni.

Egészen drámai pillanatokat élnek meg a törökök a hatalmas földrengés miatt, ami miatt Izmir városában több ház is összeomlott. Egyre több a halálos áldozat, és még mindig vannak, akiket keresnek. Soron kívül Napos, csapadékmentes kedd vár ránk

Fiatalok, gyerekek is az épületekben ragadtak, nem tudtak időben kimenekülni az utcára. Voltak, akik azonnal elhunytak, míg mások fájdalommal teli várták a mentőcsapatokat, a kutyákat, akik ilyenkor sok életet menthetnek meg.

Az alább látható felvételeken egy drámai beszélgetést vettek videóra, ahogy az egyik török miniszter személyesen, telefonon keresztül próbálja megnyugtatni a romok alatt lévő kislányt. „Engedjék el a kutyákat, macskahangokat fogok kiadni.” – mondta a kislány.

A nizzai terrortámadással vádolt férfi családja szerint a fiúk nem gyilkos, nem terrorista és nem is szélsőséges

Látható módon a török tisztviselőnek is nehéz volt visszatartania a könnyeit, és azt mondta a kislánynak, hogy ez egy jó ötlet, el fogják engedni a kutyákat, ő pedig adjon ki macskahangokat. A sebesült lánynak fájdalmai voltak, így már nagyon várta azt, hogy kikerüljön onnan.