Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,205 $

Ezzel a ruhával varázsolta el a Dancing with the Stars közönségét Gelencsér Timi

Timiék semmit sem bíztak a véletlenre és a modell egy nagyon látványos, divatos, szexi ruhát kapott a negyedik élő adásra.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Timiék semmit sem bíztak a véletlenre és a modell egy nagyon látványos, divatos, szexi ruhát kapott a negyedik élő adásra.

Már a negyedik elő adáson is túl vagyunk a Dancing with the Starsban, a TV2 nagy táncműsorában, amire rengetegen voltak kíváncsiak. Sajnálatos módon ezúttal sem lehetett teljes a létszám, mivel Osvárt Andrea karanténja csak pénteken járt le, így nem volt ideje gyakorolni a negyedik adásra. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

Két egymást követő műsorban sem vehetett részt a színésznő és filmproducer. Gelencsér Timi azonban ott volt, aki hamar az egyik nagy favoritja lett a versenynek, így nem okozhatott meglepetést a továbbjutása következő körbe, egy lépéssel közelebb a döntőhöz.

Hamarosan 40 éves, de még mindig brutál kerek a feneke az énekesnőnek

A modell már nagyon ráérzett a tánc ízére és jól látható, hogy remek az összhang a duó között. A show azonban nem teljes egy feltűnő és nagyon csinos ruha nélkül. Timi alakja sokat segít ezen, mert szinte bármi jól áll rajta.

Kiderült, melyik cukorhelyettesítő pörgeti fel leginkább az agyunkat

Pontosabban egyelőre még csak az egerek agyában látták ezeket a változásokat, de hamarosan embereknél is bizonyítást nyerhet a teória.

Jön a Real Madrid nagy meccse, nagyon közel a bajnoki cím

Hazai pályán több mint kötelező lesz hoznia a Cadiz elleni meccset a Real Madrid, amivel rendkívül közel kerülhet a bajnoki címhez.