Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,70 Ft
Euró
391,31 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
60,318 $

Rendkívül szigorú szabályok a magyar futballmérkőzéseken: itt vannak a részletek

Kiemelten szigorú szabályokra hívta fel a figyelmet a Mol Fehér FC csapata, melynek hivatalos weboldalán ismertették a részleteket.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Kiemelten szigorú szabályokra hívta fel a figyelmet a Mol Fehér FC csapata, melynek hivatalos weboldalán ismertették a részleteket.

A stadionba való belépéstől a helyszín elhagyásáig kötelező maszkot viselni! A maszkviselést megtagadó szurkolókat a rendőrség a stadionból eltávolíttathatja és szabálysértési eljárást is kezdeményezhet ellenük. Kérünk benneteket, tartsátok be a szabályokat! – áll a molfehervarfc.hu által kiadott hivatalos közleményben. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Október 23. óta a sporteseményeken is kötelező a maszk használata. Ez természetesen erősen érinti a szurkolókat, amire a Fehérvár csapata fel is hívta a figyelmet, igyekezvén hangsúlyozni annak a fontosságát.

Fokozottan szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a hatályos kormányrendelet alapján kizárólag maszkban fogtok tudni belépni a MOL Aréna Sóstóba szombaton, amit egészen addig kötelezően viselnetek kell, amíg el nem hagyjátok a helyszínt. Fontos, hogy a maszknak az orrot és a szájat is el kell takarnia! – folytatódik a közlemény.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) október 30-án ismertette a helyzetet, miszerint a rendőrség példátlanul szigorúan fogja venni a maszkviselés betartását a stadionban.

„A vonatkozó szabályok értelmében azt a személyt, aki a maszkot a sportrendezvény szervezője felszólítására sem viseli, a sportrendezvény szervezője köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy a sportrendezvény helyszínét elhagyja.”

Egy hatalmas klub tehet ajánlatot Szoboszlaiért a Premier League-ben

„A maszkot nem viselő személyekkel szemben – amennyiben a rendelkezésre álló képfelvételek alapján beazonosíthatók, illetve a rendezők távolították el a sportlétesítményből és adták át a rendőröknek – a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény 239/A. §-ba ütköző védelmi intézkedések megszegése miatt a rendőrség eljárást kezdeményez.” – olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatásában.