Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,67 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,82 Ft
Bitcoin
59,114 $

A futballista, akinek megőrültünk a cseleiért, és sokkal nagyobb sztár is lehetett volna

Egy rövid videós összeállítás Ricardo Quaresma-ról, akit egykor az egyik legnagyobb tehetségnek tartottak, de végül nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő
TÉMÁK

Egy rövid videós összeállítás Ricardo Quaresma-ról, akit egykor az egyik legnagyobb tehetségnek tartottak, de végül nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.

Jól emlékszünk arra az időszakra, amikor mindenki a portugál sztárról beszélt Cristiano Ronaldo mellett. Végül csak az egyikőjük lett legenda és világsztár, valamint többszörös aranylabdás, noha Quaresma képességei is kivételesek voltak. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

A 37 esztendős szélső még mindig játszik, a Vitória Guimarães játékosa. 2003 és 2004 között a Barcelonát is megjárhatta, és akkor úgy tűnt, óriási karrier várhat rá. A 22 mérkőzésén csak 1 gólig jutott.

Ezt követően visszatért Portugáliába és a Porto futballistája lett, majd az Interhez, onnan pedig a Chelsea-hez került kölcsönbe. A Premier League-ben sem váltotta meg a világot, és sokan nem értették, mi ennek az oka.

„Ha Messi visszavonul, kidobom a tévémet”

Ezt követően többször is klubot váltott, újra a Porto játékosa volt, de csak rövidebb ideig. Törökországban is megfordult, így elég komoly tapasztalatra tett szert. Egy tehetség, akiben messze több volt ennél.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.