Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,79 Ft
Euró
398,02 Ft
Font
477,35 Ft
Bitcoin
62,249 $

Gáspár Laci az egyik legmenőbb figurának öltözött Halloweenkor

Lacit nem kell félteni, egy igazi átváltozóművész, és ő sem hagyta ki a lehetőséget arra, hogy beöltözött Halloweenkor.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Lacit nem kell félteni, egy igazi átváltozóművész, és ő sem hagyta ki a lehetőséget arra, hogy beöltözött Halloweenkor.

Az Álarcos énekes az RTL Klub egyik legsikeresebb műsora, amit rendre sokan követnek figyelemmel, de nem csak a titokzatos sztárok miatt. A zsűri is nagy szerepet játszik abban, hogy mindenki jól szórakozzon odahaza. Soron kívül Szentkirályi a budapesti korrupcióról: Karácsony hagyta, hogy mindenki szabadon garázdálkodhasson

Gáspár Laci nagyon fontos tagja a zsűrinek, aki az évek alatt szép lassan televízióssá vált, bár most úgy tűnik, hogy újra minden erejével a zenélésre fog koncentrálni, hiszen az az ő igazi közege, amit a legjobban szerethet a családja mellett.

Laci egy rendkívül szórakoztató figura, akinek mindig van valamilyen frappáns hozzászólása, és nem szokta kihagyni a ziccereket. Kihagyhatatlan taggá vált, bár a koronavírus miatt neki is távol kellett maradnia a stúdiótól.

Így néz ki 20 hetes terhesen a világ egyik legjobb nője

Ennek az időszaknak azonban már vége, és folytatódhatott az énekes „átalakulása”, hiszen szinte minden műsorában más és más szerepbe bújik. Halloween miatt még inkább adott volt számára a lehetőség.

Ezúttal a Szellemirtók címből merített ihletet, amit meg is osztott a rajongóival. A vasárnapi műsorban még többet láthatunk majd Laciból ebben a formában, de úgy tűnik, ez a jelmez is állati jó lesz!

Elkezdődött: Izrael bejelentette, rakétaesőt indított ellenük Irán (videó)

Úgy tűnik, Irán hadat üzent Izraelnek, amivel még inkább kiszélesedhet a háború a Közel-Keleten.