Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,67 Ft
Euró
398,47 Ft
Font
477,89 Ft
Bitcoin
62,662 $

Gyerekáldozatai is vannak a hatalmas földrengésnek: folyamatos a mentés

Ezekben a pillanatokban is zajlanak a mentési munkálatok az összeomlott épületek körül Törökországban, míg Görögországban már gyerekáldozatokat is találtak.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Ezekben a pillanatokban is zajlanak a mentési munkálatok az összeomlott épületek körül Törökországban, míg Görögországban már gyerekáldozatokat is találtak.

A liner.hu az elsők között jelentett a nagy törökországi és görög földrengésről. A 7-es erősségű természeti csapás több lakóházat is a földdel tet egyenlővé. Nem mindenki tudott kimenekülni, és többen a romok alatt rekedtek. Soron kívül Helyszíni fotókon egy egytonnás világháborús bomba, amit Ferencvárosban találtak

A Sputnik News arról írt, hogy eddig legkevesebb 12 áldozata van a földrengésnek, és több mint 550 sérültről tudni. Ezek a számok folyamatos növekedést mutatnak. A civilek gyakorlatilag azonnal megkezdték a mentést. Pár órával később több mint 20 halálesetről és 800 sérültről jelentettek.

Mindenki egy emberként próbál segíteni. Az esti órákban sincs ez másképp, de a körülmények nehezebbek a sötét miatt. Még mindig lehetnek túlélők a romok alatt, addig a görög ERT televíziós csatorna két gyerekáldozatról számolt be.

A görög csatorna tudósítója szerint egy kisfiú és egy kislány sétált az egyik keskeny utcában, amikor a fal rájuk omlott. Esélyük sem lehetett a túlélésre. A török halottak között egyelőre nem jelentetek gyerekáldozatokról.