Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,53 Ft
Euró
390,80 Ft
Font
457,94 Ft
Bitcoin
63,849 $

Istenes Laci szerint Gelencsér Timinek talán ideje lenne kiszállnia a Dancing with the Starsból

Gelencsér Timi kezd „túl” erős lenni, amivel sokak figyelmét felkeltette, és lehetséges, hogy ő lett az abszolút favorit a partnerével.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Gelencsér Timi kezd „túl” erős lenni, amivel sokak figyelmét felkeltette, és lehetséges, hogy ő lett az abszolút favorit a partnerével.

Ezen a hétvégén rendezik meg a Dancing with the Stars negyedik élő műsorát, ami a Halloweenről, a nagy jelmezekről szólhat. Rengetegen kíváncsiak a folytatásra, és a TV2 egy újabb hatalmas show-val készül. Kiss Ramóna elmondta, mi a konfliktusforrás közte és a férje között Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

A táncosok közben mindent beleadnak, és közben egyre nagyobb a tét, hiszen minden héten kiesik egy versenyző. A harmadik adás nem a megszokott módon zajlott le abból a szempontból, hogy többek között Marsi Anikó is távol volt a koronavírus miatt.

Emellett Istenes László az utolsó pillanatokban egy új táncpartner kapott ideiglenesen. A COVID-19 ebben a műsorban is átírja a forgatókönyveket. Gelencsér Timi és partnere azonban nagy favoritok, akiket lehetséges, hogy semmi nem állíthat meg.

Tóth Andi apró, de annál fontosabb bejelentése: ezzel az élete is változni fog

Az első adás során még nem voltak túl erősek, majd feljebb kapcsoltak, és immáron őket tarthatják a legerősebbeknek. Ez azonban folyamatosan változhat, és a többi versenyző miattuk is motiváltabbá válhat.

A duó a MOKKA vendégei voltak, szemben velük Istenessel is, aki az egyik riválisuk. A műsorvezető viccesen meg is jegyezte, ideje lenne kiszállnia Timiéknek, mivel „üstökösként” haladnak a győzelem felé. A páros barátokká váltak, remekül tudnak együtt dolgozni. Timi még azt is elárulta, hogy ő alapesetben sportosabb, nem olyan elegáns, mint az a legutóbbi táncnál, így kissé tartott is tőle, hogy nem fog sikerülni.