Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,33 Ft
Euró
389,39 Ft
Font
455,25 Ft
Bitcoin
58,390 $

Lewis Hamilton megmutatta a kiengedett haját: nem gondoltuk volna

Lewis Hamilton megmutatta a kiengedett a haját: nem gondoltuk volna

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Nem gondoltunk volna, hogy Lewis Hamiltonnak ekkora haja van, ha azt kiengedi. Ilyen formában nagyon ritkán láthatjuk a világbajnok F1-es pilótát.

Lewis Hamiltontól már megszokhattuk, hogy trendin jelenik meg. Ez valahol el is várható egy ekkora sztártól, ráadásul a Tommy Hilfiger arca, modellje és tervezője. Régóta működik együtt a világhírű márkával. Soron kívül Lázár szerint Karácsony és Vitézy vidéken nem tudnának boldogulni

A Mercedes lassan hétszeres világbajnoka mindig is szerette a divatot, és nagy álma volt, hogy egy nap saját kollekciókat tervezzen. Többek között már ezen álmát is megvalósította, és nagyon boldog ezzel. Hamilton olyan, mint egy látványos festmény

A rekorder talán még mindig keresi a stílusát, ami egyúttal folyamatosan változik, és arra törekszik, hogy amit hord, az valóban önmaga legyen, és a saját útját kövesse. Ez sok embernél nincs meg, így az egyéniség is hiányozhat.

Lewis esetében nincs szó erről, és remekül bánik a ruhadarabokkal, saját maga is el tudja dönteni, hogy adott esetben mi a legjobb választás. Az F1-es hétvégék ideje alatt is rendkívül odafigyel erre a helyszíneken.

Rövidesen ezt a nagy Schumacher-rekordot is megdöntheti Hamilton

Ezúttal a hajára hívta fel a figyelmet, amit kiengedett. Nem is számíthattunk hasonlóra, hogy ekkora lesz a frizura. Nagyon ritkán láthatjuk így, de most ismét beengedett bennünket a hétköznapiasabb világába.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Just one of them days🦹🏾‍♂️ #grateful

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által megosztott bejegyzés,