Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Fetrengés és reklamálás helyett indított, és gól lett belőle

Ékes példája annak, hogy mennyivel többet érhet egy gyors, okos reakció, mint a színészkedés és a felesleges reklamálás.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő
TÉMÁK

Ékes példája annak, hogy mennyivel többet érhet egy gyors, okos reakció, mint a színészkedés és a felesleges reklamálás.

Megannyi olyan jelenetet láttunk már, amikor egy játékos kvázi kigurul az utcára a nagy fetrengés közepette, noha összességében semmi baja nincs. Sajnálatos módon ez a fajta színészkedés még mindig jelen van a sportban. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Sőt, valószínű, hogy soha nem szabadulunk meg ettől, és néha csak nevetünk rajta. Egyfelől dühítő is, mert a játék sokkal őszintébb, folyamatos is lehetne. Ugyanakkor mindig vannak ellenpéldák, még ha nem is túl sok.

Zidane nagyon egyértelművé tette a dolgot a Real Madridnál

Az amerikai ligában egy ilyen jelenetet vettek videóra, ahogy a játékos a fetrengés és a nagy reklamálás helyett azonnal indította a társát, aki ezt követően köszönte a lehetőséget, majd betalált, megszerezvén a vezetést.

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.