Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,715 $

Gáspár Zsolt a Farm VIP-ról: „Itt brutál dolgok fognak megtörténni”

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt az év egyik nagy meglepetése lehet. A TV2 új duója nem várt módon tudott együttműködni a forgatások ideje alatt.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt az év egyik nagy meglepetése lehet. A TV2 új duója nem várt módon tudott együttműködni a forgatások ideje alatt.

Nem várt módon, mivel az egyik oldalon egy rendkívül tapasztalt tévés áll, míg a másikon Győzike testvére, akinek hasonlóban még nemigazán volt része, kvázi műsorvezetőtársként. Úgy tűnik, hogy Zsolti ebben is kiválóan megállja a helyét. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Zsuzsa és Zsolt lesznek a hamarosan induló Farm VIP két műsorvezetője. Pontosítva inkább Demcsák lesz az, míg Gáspár a gazda szerepébe bújik. Az eddigi visszajelzések alapján a duó rendkívül jól tudott dolgozni egymással. Házasodna a gazda: történelmi pillanat – volt, aki legszívesebben talán dühöngött volna

Ez pedig azt vetítheti előre, hogy lehetnek még hasonló munkák, amikor ketten vezetnek műsort egymás mellett. Zsolti rögtönzései klasszisok, míg Zsuzsa a komolyságot testesíti meg, bár sokszor ő sem bírja ki nevetés nélkül.

Egy héttel a szülés után visszanyerte bombaformáját Kiss Virág

A TV2 stábjának adott rövid interjút a műsorról, arról, hogy mi várhat ránk a következő hetekben. Természetesen Gáspár is mondott pár szót, aki azt mondta, „brutál dolgok fognak történni” a műsorban.

Oltásellenes szülők perelnek gyermekorvosokat Magyarországon

Riasztó mértékű az oltásellenes lobbi térhódítása Magyarországon.