Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,64 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,11 Ft
Bitcoin
62,965 $

Így kommentálták Szoboszlai őrületesen nagy gólját: még mindig üt

Az UEFA Bajnokok Ligája sem tudott szótlanul elmenni Szoboszlai Dominik bombasztikus találata mellett, amiről most ismét megemlékezett, benne az eredeti kommentárral.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Az UEFA Bajnokok Ligája sem tudott szótlanul elmenni Szoboszlai Dominik bombasztikus találata mellett, amiről most ismét megemlékezett, benne az eredeti kommentárral.

Dominik egy igazi csillag, aki a világ legjobbjai között játszhat a Bajnokok Ligájában. Nem kizárt, hogy egy nap ő is az egyik legértékesebb játékos lesz, amivel minden idők egyik legnagyobbja lehet a magyar futball történetében. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Szoboszlai legutóbbi fellépése is parádés volt, és akkora gólt vágott, hogy az mindenképpen benne lesz az év végi összefoglalókban. A UEFA Bajnokok Ligája csatorna is visszaemlékezett erre a hidegrázós találatra.

Sajtó: a világsztár megbánta, hogy aláírt a Barcelonához, élete legrosszabb időszakát éli meg

„Ez egy briliáns gól… a fiatal magyar sztártól. Szoboszlai Dominik” – üvöltött a kommentátor, amivel még inkább feledhetetlenné vált az este. A magyar játékos rúgótechnikája szintén kivételes, és nem kizárt, hogy hamarosan egy nagyon nagy csapatnál fogjuk őt látni.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.