Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,81 Ft
Bitcoin
63,969 $

Patkány mászott a 108-as buszon az egyik utas nyakába

Egy nagyon furcsa jelenetről számolt be nemrég az Index, mely után az illető videóra is vette a rágcsálót, ahogy az a buszon közlekedik.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Egy nagyon furcsa jelenetről számolt be nemrég az Index, mely után az illető videóra is vette a rágcsálót, ahogy az a buszon közlekedik.

Az index.hu videót is közölt a cikkében, ahogy a patkány épp a 108-as buszjáraton mászkál, miután az egyik utas nyakában kötött ki. Pontosabban egy 108 E jelzésű BKK járatról van szó, ahol egy nem várt „vendég” bukkant fel. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A lap egyik olvasója azt mondta, hogy munkába indult a reggeli órákban a 108 E jelzésű buszon, aminek a hátsó részén ült le. Nem sokkal később arra lehetett figyelmes, hogy valami mászkál a nyakában.

Így alakította át a mozizást a koronavírus

Ekkor még nem tudhatta, hogy egy patkányról van szó, és először másra gondolt. A férfi megúszta a dolgot, mert ha az állat beleharap, abból még betegsége is lehetett volna. A BKK panaszkezelésének szintén írt egy levelet a történtekről.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.