Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,80 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
457,88 Ft
Bitcoin
60,896 $

A Nyerő Páros döntősét gyakorlatilag fel sem lehet ismerni

Az ismert színész és televíziós személyiség totálisan átalakult, így ezek után pláne nehéz lenne felismerni őt az utcán egy maszkban.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Az ismert színész és televíziós személyiség egy totális átalakulást mutatott be, így ezek után pláne nehéz lenne felismerni őt az utcán egy maszkban.

Járai Máté és kedvese, Kíra egy szempillantás alatt nagyon nagy népszerűségre tettek szert, köszönhetően a Nyerő Páros legutóbbi évadjának, amit akár meg is nyerhettek volna, ha nem Dér Heniék jutnak be a döntőbe. Máté és Kíra szerint, ha ők állnak a döntőben Dér Heniék helyett, valószínűleg megnyerik a játékot Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Ez azonban már a múlt zenéje, és a nagy párosnak nincs oka a szégyenkezésre. Nagyon színes volt tőlük a műsor, és hamar sok embert maguk mellé állíthattak a közösségi médiában, különösen a finálé után.

Máté volt az, aki szó szerint a testével óvta a szerelmét, ami végül a döntőjükbe került. Ez a harmadik hely is egy kiváló eredmény, bár minden bizonnyal sokkal izgalmasabbak lettek volna az utolsó percek, ha ők vannak ott Jenőék mellett a döntőben, mert Heniék még csak szavazatot sem kaptak.

Az emlékezetes páros férfitagja színészként már számtalan szerepbe bújhatott, és nemrég egy olyan képet mutatott, amin szinte fel sem lehet ismerni út. Ugyanakkor még ez is nagyon jól áll neki, hiába vált meg a borostájától. A hajszíne is egészen más, mint amit megszokhattunk.

Ördög Nóri a könnyeivel küszködve beszélt az édesanyját elvesztő Gabriela Spanichoz

Máté azt mondta, a maszkban Kírával ellentétben nem szokták felismerni, de ezzel a kinézettel még inkább feladná leckét az embereknek. Vagy pont ez lenne az a külső, amivel rögtön kiszúrják?