Dollár
396,65 Ft
Euró
403,36 Ft
Font
477,81 Ft
Bitcoin
23,455 $

Máté és Kíra szerint, ha ők állnak a döntőben Dér Heniék helyett, valószínűleg megnyerik a játékot

not image

A T-800-as

2020. október 21. - 10:29

A Nyerő Páros egyik legnagyobb duója az RTL Klubb Reggeli című műsorának volt a vendége, ahol nagyon őszintén beszéltek a játékról, arról, amit megéltek közben és azután.

A Nyerő Páros egyik legnagyobb duója az RTL Klubb Reggeli című műsorának volt a vendége, ahol nagyon őszintén beszéltek a játékról, arról, amit megéltek közben és azután.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

Máté és Kíra nélkül biztosan nem lett volna ennyire színes és szórakoztató a Nyerő Páros. Gyakorlatilag az első pillanattól kezdve sokat adtak hozzá a show-hoz, és erre a nézők is figyelmesek lehettek.

Több mint 20 éve szeretik önzetlenül egymást, de ez egy nyitott kapcsolat közöttük, amit sokan nem voltak képesek befogadni. A villán belül azonban ez a „bejelentés” után már nem volt igazán téma, maximum a párok között, négyszemközt.

A nagy duó egészen a döntőig menetelt, miközben sokat nevettek, sírtak és néha veszekedtek is, de nem egymással, hanem más sztárokkal. Mátéék mindig vállalták a véleményüket, és ez időről időre konfliktusokat szült.

Ilyen “civilben” Joker vad szerelme, Margot Robbie

Nem túlzás azt állítani, hogy országos hírnévre tettek szert, és azóta ebből a szempontból megváltozott az életük. Fogalmazzunk úgy, hogy finoman szóval is felkerültek a hazai sztárok elit térképére. A Reggeliben természetesen azt is megkérdezték a pártól, hogy ha ők vannak a döntőben Heniék mellett, akkor hány szavazatot kaptak volna.

Kíra nagyon magabiztos volt abban, hogy 3 szavazat biztosan került volna a nevük mellé, és döntetlen esetén a pénz miatt ők nyernek. Ezt azonban már soha nem tudjuk meg, de az tény, hogy Heni és Gergő még csak voksot sem kapott, azoktól sem, akiktől azért számíthattak volna.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.