Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
453,75 Ft
Bitcoin
64,143 $

Hiába nyert Zidane az El Classicón, már megvan a potenciális utódja?

A hírek szerint a Real Madridnak van egy nagyon erős potenciális utódja Zidane helyére, ha a francia nem fogja tudni hozni a várt szintet.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A hírek szerint a Real Madridnak van egy nagyon erős potenciális utódja Zidane helyére, ha a francia nem fogja tudni hozni a várt szintet.

Az El Classico előtt az a hír járta be a sajtót, hogy Zidane hamarosan távozhat, és két mérkőzése maradt arra, hogy bizonyítson. Ez annak ellenére történhetne meg, hogy korábban több rekordot is döntött a Real Madriddal. Soron kívül Újabb gyanúsítottja van a halálos Árpád hídi gázolásnak

A francia legenda vezette csapat végül nyert a Barcelona ellen, és elmondta, hogy nemigazán tart attól, hogy kirúgnál. Adott esetben a PSG és a Manchester United is opciót jelenthetne számára a folytatásban.

Természetesen Madridnak is vannak lehetőségei, és a condacero.es arról beszél, hogy már felvették a kapcsolatot Mauricio Pochettinóval, aki a korábbi hírek szerint a Manchester United kispadjára vár, és emiatt utasította vissza a Barcelonát, még Ronald Koeman érkezése előtt.

Pochettino egy ideje csapat nélkül tölti a napjait. Legutóbb a Premier League-ben dolgozott, ahonnan távoznia kellett. A Tottenham rúgta ki, ahol már José Mourinho az edző. A madridi vezetőség semmit sem bíz a véletlenre, még akkor sem, ha jelenleg a csapat vezeti a bajnokságot.

A PSG Neymar és Mbappé ügyét is rövidre zárhatja

A Bajnokok Ligájában azonban már sorozatban háromszor is kikaptak, amire 1986 óta nem volt példa. Zidane helye tehát nem garantált, és lehetséges, hogy a következő távozása kapcsán már nem ő hozza meg a döntést. A lap arról ír, hogy idén a Madrid biztosan nem fogja kirúgni a franciát, egyrészt a múltja, másrészt az elért címei miatt.