Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,213 $

Ez volt az a pont, amikor a Barcelona még Messivel a soraiban is zuhanni kezdett

Gerard Pique, a Barcelona oszlopos tagja őszintén beszélt a spanyol médiának arról, hogy a csapat már valójában 2015-ben részben megindult lefelé.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Gerard Pique, a Barcelona oszlopos tagja őszintén beszélt a spanyol médiának arról, hogy a csapat már valójában 2015-ben részben megindult lefelé.

Az jól látható, hogy Xavi, Iniesta és Puyol távozása óta már nem úgy működik a Barcelona, és ez az utóbbi években egyre inkább kezdett meglátszani. Az elmúlt szezon volt az abszolút mélypont, amire rátett egy lapáttal Messi távozási szándéka, amit hivatalosan is megerősített. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

Végül ideiglenesen sikerült a Camp Nouban tartani, de ezzel nem ért véget a történet, és sok pletyka kering a csapatról, a hangulatról, és a háttérben levő dolgokról. Ha valaki, akkor Gerard Pique jól ismerheti a helyzetet.

A spanyol világbajnok elmondta, hogy ez a folyamat valójában már 2015 óta érezhető, és közelről sem csak az elmúlt 1 évről és a sikertelen időszakról van szó. Mos egy sokkal jobb időszak következhet a fiatalok miatt.

„A 2015-ös triplázással megérintettük az égboltot. Onnan a klub az emelkedés helyett zuhanni kezdett, és ez a tendencia nem kellemes. A 8-2-es vereséggel pedig mélypontra kerültünk. Mindannyiunk számára szükség volt arra, hogy magunkba nézzünk, lássuk, mi a legjobb a klub számára. Meg kellett értenünk, hogy senki sem nagyobb a klubnál.” – idézte a Barca Universal Pique La Vanguardiának adott interjúját.

„Nyilvánvaló, hogy sok olyan terület volt a csapatban, amikre nagy szükség volt a változtatások kapcsán. Igaz, hogy ezek közül néhány már meg is valósult, és talán nem mindegyiket kell egyszerre megvalósítani, de egyértelműnek kell lenni, miszerint a dolgokat másképpen kell csinálni.”

Neymar és Mbappé jelenthet megoldást a Real Madrid számára: ingyen érkezhetnének

„Koeman egy nagyon közvetlen kommunikációs módszert alkalmaz, ami tetszik az öltözőnek. A munkaterhelés nőtt az irányításával. Jól is kezdtük a szezont, a Getafi elleni vereség azonban egy váratlan csapás volt. Nézzük, mi történik a Classicón.” – mondta még a Real Madrid elleni mérkőzés előtt.