Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Koronavírus-fertőzés miatt 180 diákot küldtek haza egy hazai gimnáziumból

Összesen négy osztályt és négy csoport diákjait azonnali hatállyal hazaküldték a Munkácsy Mihály Gimnáziumból, miután kiderült, hogy három pedagógus pozitív koronavírustesztet produkált.

Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Összesen négy osztályt és négy csoport diákjait azonnali hatállyal hazaküldték a Munkácsy Mihály Gimnáziumból, miután kiderült, hogy három pedagógus pozitív koronavírustesztet produkált.

A SONLINE Somogy megyei hírportál felkeresésére Gyallai Katalin intézetvezető megerősítette a híreket. Az igazgató elmondta, a protokoll szerint hazaküldték azokat a diákokat, akik a tüneteket megelőző 48 órában negyed óránál tovább kontaktusban álltak az érintett személyekkel. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Gyallai hangsúlyozta, a kontaktkutatást még most is végzik, eddig négy osztályt és négy csoportot kértek meg arra, hogy távozzanak otthonukba. Eddig mintegy 180 tanulót küldtek haza, ezen kívül a pedagógusok és technikai dolgozók kapcsolatait is vizsgálják.

A népegészségügy szakemberei az iskolában hétfőre fertőtlenítést rendeltek el, amit a Magyar Honvédség végezhet el.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.