Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,58 Ft
Euró
389,22 Ft
Font
455,10 Ft
Bitcoin
57,763 $

Demcsák Zsuzsa őszintén Gáspár Zsoltiról a Farm VIP előtt: hogy ebből mi lesz…

Hamarosan elindul a TV2 új show-ja, ami a „Farm VIP” nevet kapta, mely az eddigi ízelítők alapján nagyon szórakoztatónak tűnik. Ráadásul két olyan sztár fogja vezetni a műsort, akiket már jól ismerünk, és ők is egymást.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Hamarosan elindul a TV2 új show-ja, ami a „Farm VIP” nevet kapta, mely az eddigi ízelítők alapján nagyon szórakoztatónak tűnik. Ráadásul két olyan sztár fogja vezetni a műsort, akiket már jól ismerünk, és ők is egymást.

Két, egymástól totálisan eltérő karakter, de mégis jól kiegészítik egymást. Ezt már az „Ázisa express” második évadában is láthattuk, ahol Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt közösen versenyeztek. Rendkívül sokat nevettünk rajtuk. Soron kívül Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

A nagy duó most ismét együtt dolgozik, ezúttal a „Farm VIP-ban”, ami hamarosan útjára indul a TV2 csatornáján. Ők ketten lesznek azok, akik a gyeplőt fogják a nomád körülmények között. Zsolti hozta a formáját, aki még egy disznóvágásra is meghívta a partnernőjét.

Ez azonban még mind semmi, lesz itt traktorjavítás, végtelen nevetés, kisebb sérülések, félreértések, és minden, ami igazán szórakoztató lehet egy ilyen műsorban. Az eddig látottak alapján egy nagyon látványos, izgalmas és minőségi szórakoztatás vár a nézőkre.

Végre kiderült, hogy Bereczki miért ennyire szigorú a Sztárban Sztár zsűrijében

„Hihetetlen jó volt vele együtt dolgozni.” – árulta el Zsuzsa a Tények stábjának, hozzátéve, hogy Zsolti igazi profi, pontos, rendkívül motivált és közben tisztelettudó is, aki kivétel nélkül mindenkinek előre köszönt a forgatások ideje alatt.

Az olasz maffiával is kapcsolatba kerülhetett a Lánchíd-botrány kulcsfigurája

A volt ügyvéd, Víg Mór egyik cégét kapcsolatba hozták az olasz maffia ’Ndragheta szervezetével.

Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Jó néhány kültéri medencét már kinyitottak húsvétra, a következő nagyobb medencebeüzemelési hullám azonban a pünkösdi hosszú hétvégén lesz, míg máshol csak június végén lesz nyitás.