Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Ebben a táncban most minden benne volt Spanic-tól a Dancing with the Starsban: érzelem, fájdalom, energia…

Csak gratulálni tudunk a gyászba borult színésznőnek, aki a tragédia ellenére színpadra állt, és ilyen teljesítményt tudott nyújtani.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Csak gratulálni tudunk a gyászba borult színésznőnek, aki a tragédia ellenére színpadra állt, és ilyen teljesítményt tudott nyújtani.

A Dancing with the Stars legnagyobb sztárja minden kétséget kizáróan Gabriela Spanic, akit sok millió ember ismerhet Földön, köszönhetően a korábbi szerepeinek a szappanoperák világából. Többek között Magyarországon is nagyon népszerű volt. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Az idősebb generáció még inkább ismerheti őt, és mi is, mert anno közösen, együtt a nagymamánkkal néztük Spacin kalandjait. Azóta több mint 20 év telhetett el, és sajnálatos módon időközben mi is vesztettünk el családtagot.

Spanic az édesanyjától köszönt el, véglegesen, miután a szeretett anyukáját legyőzte a gyilkos kor. Nem sokkal azután hajtotta örök álomra a fejét, hogy véget ért a második élő adás, amiben Gaby tovább tudott jutni.

Ezek után hatalmas lelkierő kellett ahhoz, hogy felkészüljön a következő körre, és minden eddiginél többet mutasson a tánctudásából. Az első két eseményen nem kapott túl sok pontot, és az élesebb kritikák is becsúsztak, de most más volt a helyzet.

Ilyen őrjítően még nem nézett rád világsztár

Talán nem túlzunk, ha azt mondjuk, kicsit meg is könnyeztük a műsort, hiszen át tudjuk érezni Gaby veszteségét, valamint az, amit most letett az asztalra, valóban példamutató volt. Őszintén, szívből gratulálunk!

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.