Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,55 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
59,027 $

Máté és Kíra szerint, ha ők állnak a döntőben Dér Heniék helyett, valószínűleg megnyerik a játékot

A Nyerő Páros egyik legnagyobb duója az RTL Klubb Reggeli című műsorának volt a vendége, ahol nagyon őszintén beszéltek a játékról, arról, amit megéltek közben és azután.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A Nyerő Páros egyik legnagyobb duója az RTL Klubb Reggeli című műsorának volt a vendége, ahol nagyon őszintén beszéltek a játékról, arról, amit megéltek közben és azután.

Máté és Kíra nélkül biztosan nem lett volna ennyire színes és szórakoztató a Nyerő Páros. Gyakorlatilag az első pillanattól kezdve sokat adtak hozzá a show-hoz, és erre a nézők is figyelmesek lehettek. Soron kívül Nem volt valós az érdi fiatal terrortámadással való fenyegetőzése, csak a nézettségért csinálta

Több mint 20 éve szeretik önzetlenül egymást, de ez egy nyitott kapcsolat közöttük, amit sokan nem voltak képesek befogadni. A villán belül azonban ez a „bejelentés” után már nem volt igazán téma, maximum a párok között, négyszemközt.

A nagy duó egészen a döntőig menetelt, miközben sokat nevettek, sírtak és néha veszekedtek is, de nem egymással, hanem más sztárokkal. Mátéék mindig vállalták a véleményüket, és ez időről időre konfliktusokat szült.

Ilyen “civilben” Joker vad szerelme, Margot Robbie

Nem túlzás azt állítani, hogy országos hírnévre tettek szert, és azóta ebből a szempontból megváltozott az életük. Fogalmazzunk úgy, hogy finoman szóval is felkerültek a hazai sztárok elit térképére. A Reggeliben természetesen azt is megkérdezték a pártól, hogy ha ők vannak a döntőben Heniék mellett, akkor hány szavazatot kaptak volna.

Kíra nagyon magabiztos volt abban, hogy 3 szavazat biztosan került volna a nevük mellé, és döntetlen esetén a pénz miatt ők nyernek. Ezt azonban már soha nem tudjuk meg, de az tény, hogy Heni és Gergő még csak voksot sem kapott, azoktól sem, akiktől azért számíthattak volna.