Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

Koronavírus: lemondtak négyhavi bérükről a Juventus játékosai

A koronavírus-járvány miatt beszültetett olasz labdarúgó-bajnokság élcsapatának játékosai önként mondtak le fizetésükről a következő négy hónapra.

Sport

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Európában egyértelműen Olaszország van a legrosszabb helyzetben a koronavírus-járványt tekintve, a mai napig több mint 90 ezer megbetegedést regisztráltak, a halottak száma pedig már a 10 ezret is átlépte. Az olasz labdarúgó-szövetség korábban határozatlan időre felfüggesztette a bajnokságot, így a csapatok futballtevékenységet egyáltalán nem végeznek, többek pedig magával a vírussal is megküzdöttek.

Közéjük tartozott Paulo Dybala is, aki saját elmondása szerint erős tüneteket észlelt a vírussal való megfertőződése után, de több csapattársa is karanténba kényszerült. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

A klub bejelentése szerint az első csapat játékosai, és annak edzője, Maurizio Sarri is belement abba, hogy lemondjanak következő négyhavi járandóságukról, amivel a csapat nagyjából 90 millió eurót spórol. A közlemény szerint amennyiben a helyzet javul, és a bajnokság ennél hamarabb újrakezdődhet, a megállapodást újra áttárgyalják a felek.

Más kérdés, hogy ha négy hónapon belül nem indul újra a szezon, akkor vélhetően már be sem fejezik azt, ami a szövetségnek újabb fejfájást és kieső szponzori illetve tévés pénzeket okozhat.

Minden várakozást felülmúlt a NASA új kommunikációs rendszere

226 millió kilométerről kaptak üzenetet az egyik szondájuktól.

Divat, pénzkidobás vagy tényleg hatékony a szemránckrém? Szakértők válaszolnak

A szemkörnyékápolók hatékonyságát illetően megosztóak a vélemények: van, aki imádja őket, míg más azt gondolja, hogy nem sok hasznuk van. Most szakértők mondták el, mit érdemes tudni ennek kapcsán.