Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,259 $

Élni tudni kell: Lewis Hamilton nagyon tud!

Ez a kép is sokat elmond arról, hogy milyen gazdaság veszi körül a lassan 7x világbajnok F1-es pilótát, aki nagyon boldog és egyúttal sikeres is.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Ez a kép is sokat elmond arról, hogy milyen gazdaság veszi körül a lassan 7x világbajnok F1-es pilótát, aki nagyon boldog és egyúttal sikeres is.

Lewis Hamiltont már csak futamok választhatják el attól, hogy újra világbajnok legyen, és ezzel beállítsa Michael Schumacher nagy rekordját. Egészen hihetetlen az, amire a Mercedes versenyezője készül. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

2014 óta csak egyszer kapott ki, még 2016-ban, amikor a csapattársa, Nico Rosberg előrébb végzett a tabellán, pályafutása során először. Ez elegendő volt ahhoz, hogy a német megnyerje a címet, majd azzal a lendülettel vissza is vonult.

Valtteri Bottas, Rosberg utódja eddig még megszorongatni sem tudta igazán Hamiltont. Az idei évnek úgy vágott neki, hogy most még közelebb lesz, de továbbra sem bír a címvédővel, aki szép csendben hamarosan minden idők legeredményesebb pilótája lehet.

Hamilton a koronavírus miatt idén sokkal kevesebbet utazik, ami lehetőséget ad számára arra is, hogy több időt töltsön el a fényűző monacói otthonában Roscoe-val. Sajnálatos módon a másik kutyáját nemrég elvesztette, aki a karjai között halt meg szívrohamban.

Ennél lazább már nem is lehetne Lewis Hamilton

Roscoe azonban még mindig ott van számára, és elválaszthatatlan társak. Lazulás közben készült ez a remek kép, miközben a kutyus épp aludt, addig a gazdi valószínűleg az interneten böngészgetett valamit.