Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,90 Ft
Euró
391,04 Ft
Font
457,83 Ft
Bitcoin
60,498 $

Xbox Game Pass: három klasszikus LucasArts-játék érkezik, felújított változatban

Az Xbox Game Pass az egyik legjobb dolog, amit a játékosok megvásárolhatnak, hiszen az előfizetéssel számtalan remek cím válik elérhetővé.

Smart

A T-800-as

Szerkesztő

Az Xbox Game Pass az egyik legjobb dolog, amit a játékosok megvásárolhatnak, hiszen az előfizetéssel számtalan remek cím válik elérhetővé.

A Microsoft Game Pass olyasvalami, amiben soha nem kell csalódnunk, és most egy sor új címek készülnek a játékosok számára. Ezúttal a retro játékokat kedvelők örülhetnek igazán, mert több olyan game is érkezik, amiket egykor imádtunk – írja a Game Rant. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Azok, akik imádják a kalandjátékokat, nagyon boldogok lesznek, és igazi LucasArts klasszikusokat fognak kapni a pénzükért cserébe, ráadásul egy triót. Nemrég ugyanis kiderült, hogy három igen komoly cím felpöckölt változata érkezik az előfizetés részeként.

Ez lesz a Day of the Tentacle, a Full Throttle, és a Grim Fandango, amivel anno mi is rengeteget játszottunk, és szinte azonnal elvarázsolt bennünket a játék. Ezen klasszikus kalandjátékok Game Pass kiadását még az év elején jelentették be, de akkor még nem ismerhettük a megjelenési dátumot.

A nosztalgia jegyében ezen három játékkal olyan élményeket élhetünk át, amit csak kevés játék képes adni. Sokat már nem kell várnunk, mert a Day of the Tentacle, a Full Throttle, és a Grim Fandango október 29-én debütálnak az Xbox Game Passon.

Day of the Tentacle

Full Throttle

Grim Fandango

Bőnyi iskolai késelés: javítóintézetbe kerül a 12 éves elkövető

30 napra rendelte el a Győri Járásbíróság annak a 12 éves lánynak a letartóztatását, aki szívtájékon szúrta osztálytársát.